Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Аз, Аз храних началото на август за 10-тина дни и те си направиха по 20-30 кг запаси и от тогава не съм ги пипал,а и не съм толкова знаещ за да ги направлявам по мойте желания. Аз съм си прост и затова ги оставям да се оправят сами, която не успее, не оцелява. Май се нарича природна селекция.
И преди съм ти обръщал внимание,че не си следиш мисълта и не помниш какво си писал в предходните си постове.Започвам да си мисля,че при теб това е синдром.Но по този начин подвеждаш младоците и те започват да трупат грешки.За тях това е фатално,защото имат по 2–5 кошера.
Ха обясни им,как аджеба,за 10 дена си направиха запаси от 20–30 кг. мед? Те,твоите робушки да не са факири,бре масторе? Ще ти спретна една проста сметчица–Хранил си 10 дена през ден–това са 5 хранения.4л=20л.сироп/ 3:1,5 кофи/.Тези данни са от твоя пост 4178. Обясни ни как 20 л.сироп стават на 30 кг мед.Аз мисля,че от това количество сироп са депонирали не повече от 16 кг мед,с леки съмнения.
Тук пишеш, че не им се месиш и ги оставяш да се справят сами.Пак противоречия и не помнене какво пишеш след това–пост4178,пластмасовите основи които използваш, природно творение ли са,това не е ли твоя намеса в техния живот? Макар,че не ги искат ти им ги натрапваш.Това ли е твоето разбиране за природна селекция? Смешно,но и тъжно!
Апропо,в друга тема прочетох,че си и добър рибар,не само пчелар.Като такъв залагаш емчета за определени балъци,но взеха че се хванаха други балъци.Просто те разочароваха,та чак им се караш че те са се хванали на емчето ти.Че напиши апокрифно–Това емче е за Мъртви души,не се хващайте чисто душни балъчета. Щяха да те разберат и ти щеше да чакаш на гюмето докато клъвне търсения балък от теб.
Търсех контакт,но с това залагане на емчета.............,отлага се във времето.