в момента са на 2 магазина но това за таблата е идея и то много добра.
Снощи ме предупредиха, че днес и утре, ще продължат пръскането около мен. В момента пръскачката ръси около селото, но като гледам няма да успее да напръскани и утре пак ще трябва да моря пчелите в тая жега.
И при мен е същата работа тая сутрин във 04,00 бради големи не можах да ги прибера и не ги затворих
Летателните планове стават все по безумни. Два дни не можеха да покрият една тънка ивица върху Обрутище. Преди това два дни едвам свършиха долното течение на Марица. Сега ако забелязахте за утре какви огромни площи дават, а вече имам и за понеделник и пак такива огромни площи дават. Ето плана за понеделник 20.06.
И при мен вече трети ден пръскат. Вчера даже бяха два самолета. Колегите като получат информация ми звънят, но това е общо взето малко преди излитане на самолета. Добре че поне за втория и третия ден ме предупредиха от кметството. Проблема е,че пръскат всичко наред, а в момента има доста състояща растителност включително и слънчоглед. Ще видим в следващите дни какви ще са щетите.
Току що разговарях с колега в обявен район за пръскане за днес. Самолетите са там. Имало и един хеликоптер. Пръскало се наред. Неговите думи бяха "движат се като комбайн". Така че може да се вярва на плановете които ми дават. Следете информацията и взимайте мерки.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))