Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 154 от 496 ПърваПърва ... 54104144152153154155156164204254 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,531 до 1,540 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    И при мене се случи същото във Facebook - пуснах им информацията, и те започнаха да плюят мене, а не изкупвачите. Тогава просто изтрих темата и ги оставих да се спасяват кой както си иска. И си казах - тези хора НЕ ЗАСЛУЖАВАТ човек да се хаби заради тях. Следващия път, когато получа важна информация, ще си я запазя в тайна. Съжалявам, но такива хора друго не заслужават .....
    Еееееееее, тъкмо беше започнал да ставаш добър човек и пак те накацаха таласъмите.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз подкрепям Мухозол - истината трябва да се казва в очите, дори и когато от нея много боли ......

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Еееееееее, тъкмо беше започнал да ставаш добър човек и пак те накацаха таласъмите.
    Ако тръгнеш по улицата с разкопчан дюкян и ти се виждат прелестите, какво предпочиташ - всички тактично да си мълчат и да се подсмихват, или някой да се престраши и да ти каже истината в очите?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ако тръгнеш по улицата с разкопчан дюкян и ти се виждат прелестите, какво предпочиташ - всички тактично да си мълчат и да се подсмихват, или някой да се престраши и да ти каже истината в очите?
    Ще помоля някоя дама да ми го въведе в приличен вид - без значение в какъв ред ще го направи.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Аз подкрепям Мухозол - истината трябва да се казва в очите, дори и когато от нея много боли ......
    Някои може да приемат казаното от Мухозол за истина ,но всички останали как го приемат.Много от нас са ги гледали повечето филми на изкупвачите.Кое е истина и кое е лъжа -кой знае. Ако не беше продал ,каква щеше да ти е мисълта.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ... Ако не беше продал ,каква щеше да ти е мисълта.
    През живота си съм се нагледал на всякакви възходи и падения на цените на какви ли не продукти, суровини или стоки. За мене това е естествен процес и аз въобще не съм изненадан. Просто пазара така работи и е крайно време да свикнем с неговите капризи.

Може да ви прозвучи невероятно, но всякакви опити да се прогнозират бъдещите цени на една или друга стока винаги завършват с ПРОВАЛ. Прогнозирането е НЕВЪЗМОЖНО и това е близко до ума. Ако дори само за момент приемем, че някъде някой е в състояние да прогнозира бъдещото движение на цените, то тогава досега този човек щеше да е спечелил всички пари на земята. И след като такова нещо не се е случило, значи ПРОГНОЗИРАНЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО.

Какъв е основният извод от едно такова разсъждение? Ами извода е много прост - ако имаш мед, продавай го на ТЕКУЩАТА ПАЗАРНА ЦЕНА, без да те интересува каква е тя. Всеки опит за забавяне на продажбата в чакане на по-високи цени ще доведе до вероятност 50% за по-високи цени, но другите 50% вероятност са за по-ниски цени. Крайният резултат не е много по-различен от играта на рулетка. Има обаче един сериозен логически проблем - ако имаш 1 милион лева на сметка, можеш да си позволиш за кеф да проиграеш на рулетка да кажем 1000 лева. Но ако сметката ти в банката клони към нула, то тогава играта на рулетка с 1000 лева е ВЪРХОВНА ГЛУПОСТ.

Да ме извинят някои "умни" колеги от форума, които ме критикуваха, че съм си продал меда на 5.20, но за съжаление истината е, че аз взех РАЗУМНО РЕШЕНИЕ от гледна точка на теорията на вероятностите, а те с всичкия си "акъл" този път се оказаха прекарани. Сори, ама незнанието и некомпетентноста водят само до такива резултати ......

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Циганите започнали да изкупуват мед на 5 лева без договор и проби един почнат са го излъгали да си продаде меда.
    Възползват се от измислената ситуация на прекупвачите и после ще продават на висока цена. До къде сме стигнали че и циганите да ни клатят.

Почетен Автор
    Регистриран
    13.03.2014
    Пчеларски район
    Търговище
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Циганите започнали да изкупуват мед на 5 лева без договор и проби един почнат са го излъгали да си продаде меда.
    Възползват се от измислената ситуация на прекупвачите и после ще продават на висока цена. До къде сме стигнали че и циганите да ни клатят.
    Направил е добра сделка ако можеш и ти си продай твоя.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Защо да са го излъгали.Щом не плаща данък ,ще му се върже като на по -висока цена.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Защо да са го излъгали.Щом не плаща данък ,ще му се върже като на по -висока цена.
    Защото са го ударили в грамажа и са му върнали стари тенекии.

Страница 154 от 496 ПърваПърва ... 54104144152153154155156164204254 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •