Момчета, извинявайте, но тази влага ми се струва, че е поради липсата на вентилация в кошера.
Не съм запознат с това дали неизядения мед води до повече влага, но с незапечатания проблемите са много.
Между другото, къде са му пчелите на този кошер или така се зазимява с малко пчели?
Много ми хареса лопатката-чекмедже за подмора, имате ли такава?
Светна ми една идея: Дъното на кошера може да го направите с голям наклон към входа. Така умиращите пчели ще се пускат по пързалката и ще излизат през входа, а няма да се натрупват по дъното. (СЕРИОЗНО)
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Тая пуча въшка "Японска тръвна", колко продукция вади - мед, прополис, прашец. За восъка виждам, че е доста, но трябва да се зануляват семействата.
Дамянов, трябва да пробваш "Японска тръвна". Нали само восък добиваше, ко шъ каиш а - гениално.
Както казваше един селски "Много неща ще научиш от мен моето момче, но нищо няма да ти влезе от полза". Също като тази тема - много неща се споделиха, но реално нищо не бихме използвали..., четем от скука, пишем от скука и още едно "но"..., но пък други не се измориха.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))