Знаеш ли какво е аксиома? Никой няма да финансира изследване, за нещо което дори не се подлага на съмнение (поздравления за отворения начин на мислене. Да си един от малкото, които се съмняват в достоверността на очевадните за останалите истини е всъщност нещо хубаво).
И всъщност каква е разликата между флуметрин и флувалинат ( първия се явява подобрена версия на втория)????? Когато си отговориш на този въпрос, всичко останало ще ти стане ясно.
Както казах, аз не съм даскал. Който внимавал, внимавал. За тези, които не са внимавали, като искат отговори - да си ги намерят сами.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Е , хайде кажи го в прав текст: "Флуметрин-а не става за нищо!- подпис scutellator." От написаното до тук се разбира , че имаш "обосновани съмнения" и никакви факти.Жалко! По нашия край му викат "Язък за баруто!"
Разчитах на базата на твоите данни и доказателства да обвиня в измама Байер и Примавет , ама явно няма да мине в съда.Язък! Изпуснах "далаверата".![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
И аз ползвам тази рецепта,
само да вмъкна, водата с ''розовия етикет'' не е с достатъчно ниско рН... в Kaufland продават една трапезна вода, собствена марка, нещо с Terra (aqua terra?) беше май... та тя е с рН около 6.8 (киселинна), което по моето скромно мнение е перфектна (и струва стотинки) за нашите нужди...
Флуметрин се произвежда и от други производители в други държави. Явно от Байер са си обрали каймака и са продали лиценза. Нищо чудно в скоро време да изгреят с нещо ново срещу акара.
Според мен няма резистентност срещу флуметрина, но зависи кай как го прилага. Прави след него третиране с друг препарат и ще разбереш има ли при теб резистентност, пък и ще си удължиш употребата му.
Този пост е редактиран от m_pchelari; 24.09.2015 в 11:59.
Винаги може по-добре.
"Флуметрин"-ът за мене е като ядреното оръжие. Не е хубаво да се ползва , но трябва да сме сигурни в ефекта , когато се наложи.
За това и събирам всякаква достоверна информация за всички "химии".
Е, не получих такава. За съжаление. Тъкмо почне нещо да се прокрадва и вземе та излезе несериозно. За сега "флуметрин"-ът при мене ще си стои в "силозите с ракетите" и ще се включи във войната с акара само при крайна необходимост. "Тактическите оръжия " за момента ми вършат работа.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Ето тази тенденция ме накара да се осъзная колко голяма мечешка услуга правя на всички да продължавам да се обаждам и да ви снабдявам със сдъвкана и лесносмилаема информация. В днешно време всичко се намира само на един google разстояние, но заради такива като мен, вече почти никой не желае да се присяга.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))