Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 103 от 193 ПърваПърва ... 35393101102103104105113153 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,021 до 1,030 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Украинската армия е няколко стотин хиляди има ли сражение за месец и половина с руснаците.
    По изказвания на американски съветници в Украйна са подготвени 85 партизански батальона. Тактиката на украинската армия е да се скрие в населените места зад гърба на мирното население. Битките до сега се водят в градски условия. За всички военни е ясно , че украинската армия няма никакъв шанс срещу руснаците в открит сблъсък. Тактиката на руснаците е да ги остави в населените места без гориво ,боеприпаси и храна,под постоянен обстрел. Всички които излязат се пленяват или унищожават. Тактика срещу тактика.
    п.п. За украинците населението на източна Украйна са "москали" и може да се жертват. Тая ракета дето падна на гарата и е на въоръжение само в Украйна , дали пък руснаци не са я изстреляли от някой музей?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    В тази тема не са ли поствани и по-тъпи статии?

Имало сателитни снимки на жертвите от Буча, от преди изтеглянето на руснаците.
    А, криминалисти, криминолози дали ще разберат дали убиеца е Володимир ( украинец ) или Владимир (руснак )?
    Пак ще те попитам армийте що не се бият та опряха до цивилни то верно голяма територия ама няколкостотин или няколкодесетки хиляди да не могат да се намерят.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    В тази тема не са ли поствани и по-тъпи статии?

Имало сателитни снимки на жертвите от Буча, от преди изтеглянето на руснаците.
    А, криминалисти, криминолози дали ще разберат дали убиеца е Володимир ( украинец ) или Владимир (руснак )?
    Ти как разбра че са руснаците? Що пък специалистите да са по-некадърни от тебе в специалността си?

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Тая ракета дето падна на гарата и е на въоръжение само в Украйна , дали пък руснаци не са я изстреляли от някой музей?
    Това "парче" от ракетата,което дадоха по тв,в градината до гарата, ееееее очеизвадно,че е поставено,а не изстреляно....ако беше изстреляно,дори само пуснато от 2м.,щеше да образува кратер..

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    При ковида какво беше то не че е отминало ама брифинги, трупове в чували, военни камиони лекари в скафандри и т.н..Чел ли си за харковския тигър?
    За Харковския тигър не съм чел. Благодаря! Ще прочета.

Относно въпроса ти: Отдавна вече имаме ясна представа за журналистите. Да оставим, че в много от случаите са неграмотни и им липсва обща култура.
    Няколко дни, дори седмици се следи определено събитие. Събитието се следи в развитие, но всеки нов ден новините, относно въпросното събитие, се съпровождат със снимков материал от първия ден. Често пъти ми трябва време за да се усетя.

Когато беше войната в Ирак, един български журналист, стои на границата, до портала, от турската страна и се прави на смелчага, уж че бил стъпил оттатък.

Същия този другар на Майдана, когато протестиращите "атакували", на другия ден събрал няколко украинци, изготвил режисурата и понеже камерата е с ограничено време,а украинците не разбират български, той ги подканя: хайде, атакувайте и обръщайки се към камерата започва: Ето, виждате ли? Протестиращите атакуват.
    Жалък, смешен човек.

Това съм го гледал по телевизора и съм сигурен, че много хора са го забелязали.

П.п. Да не би да съжаляваш, че си се ваксинирал?
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пак ще те попитам армийте що не се бият та опряха до цивилни то верно голяма територия ама няколкостотин или няколкодесетки хиляди да не могат да се намерят.
    Защо питаш мен?
    Ако ти разполагаш с ракети и знаеш локализацията на противника, под носа ли ще му се завреш, че да се разгръщаш и да го обстрелваш?

Заемаш позиция на добро разстояние. Разрушаваш сградите в Киев, пълни с мирно население.
    В същото време знаеш, че в Буча си враг. Всеки който излезе на улицата е твой враг( ти си нашественик ) и не чакаш той да те убие, дори и да не си пиян.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Това "парче" от ракетата,което дадоха по тв,в градината до гарата, ееееее очеизвадно,че е поставено,а не изстреляно....ако беше изстреляно,дори само пуснато от 2м.,щеше да образува кратер..
    То тоя град е все още под контрола на украинците. В стремежа да оплюят "москалите" дали са се омазали във постановката?

https://yakutsk.ru/news/politics/id1...e=ya_vitrina_0

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    ... Заемаш позиция на добро разстояние. Разрушаваш сградите в Киев, пълни с мирно население.
    В същото време знаеш, че в Буча си враг. Всеки който излезе на улицата е твой враг( ти си нашественик ) и не чакаш той да те убие, дори и да не си пиян.
    Питам аз питам кога ще се пишеш доброволец и ще идеш в Украйна. А то излиза, че вече се връщаш от там. Тая информация що я споделяш само от първо лице може да я знаеш.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    За Харковския тигър не съм чел. Благодаря! Ще прочета.

Относно въпроса ти: Отдавна вече имаме ясна представа за журналистите. Да оставим, че в много от случаите са неграмотни и им липсва обща култура.
    Няколко дни, дори седмици се следи определено събитие. Събитието се следи в развитие, но всеки нов ден новините, относно въпросното събитие, се съпровождат със снимков материал от първия ден. Често пъти ми трябва време за да се усетя.

Когато беше войната в Ирак, един български журналист, стои на границата, до портала, от турската страна и се прави на смелчага, уж че бил стъпил оттатък.

Същия този другар на Майдана, когато протестиращите "атакували", на другия ден събрал няколко украинци, изготвил режисурата и понеже камерата е с ограничено време,а украинците не разбират български, той ги подканя: хайде, атакувайте и обръщайки се към камерата започва: Ето, виждате ли? Протестиращите атакуват.
    Жалък, смешен човек.

Това съм го гледал по телевизора и съм сигурен, че много хора са го забелязали.

П.п. Да не би да съжаляваш, че си се ваксинирал?
    Бъркаш ме с брат Друмев он е със наноботите аз знака на звяря не го ща.

П.П.Агро се ваксинира и го препоръчваше някъде във форума.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Защо питаш мен?
    Ако ти разполагаш с ракети и знаеш локализацията на противника, под носа ли ще му се завреш, че да се разхръщаш и да го обстрелваш?

Заемаш позиция на добро разстояние. Разрушаваш сградите в Киев, пълни с мирно население.
    Харковския тигър е някъкъв мачок де открива снаиперисти , нещо като духът на Киев.
    Путин е душа човек и не знам защо много хора искат да го няма а ако дойде някой от силоваците ко праим

Страница 103 от 193 ПърваПърва ... 35393101102103104105113153 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •