Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 28 от 43 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 271 до 280 от общо 424
    Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Димитров Виж публикацията
    Здравейте! И аз си купих от пчеларски център южен 2 броя финландски кошери.Първоначално взех два кошера лр , но без хранилки ,защото нямаха в наличност.Платих предварително хранилките и чаках да ми ги пратят два месеца .Общо взето скъпа работа .Като голям недостатък според мен е това ,че между дъното и корпуса няма пластмаса и като всичко е заклеено и самото отлепяне е голяма мъка без да повредиш цялоста на кошера.Ако някой е намерил начин без да наранява дъното и корпуса моля да сподели . Също така и на мен в пчеларски южен неми дадоха пластмаска за затваряне на мрежата отдолу и единият капак е спукан по дължина ,но това го видях в последствие . Обслужването там е на ниско ниво според мен .Ще видим как ще е през зимата,аз мисля че вътре е по топло зимата и по хладно лятото ,но очавах за тези пари да е нещо по истинско и неси оправдава парите,може би ако се взима на едро и цената е по ниска да .
    Моите впечатления за Пчеларски център Южен и за полистиролните кошери са абсолютно същите. И аз купи за проба два кошера и забелязвам същите недостатъци. Дъното още не са го заклеили, защото съм ги купил скоро и още не съм правил такава ротация. Единствено добро впечатление ми направи човекът, който отговаря на телефона за консултациите за полистиролните кошери. Мисля да опитам и полските кошери. При тях не ми харесва малката дебелина на корпусите - само 2.5 см. Всичко друго ми харесва, но още не съм работил с тях.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Имали сте бол пари - дали сте!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Моите впечатления за Пчеларски център Южен и за полистиролните кошери са абсолютно същите. И аз купи за проба два кошера и забелязвам същите недостатъци. Дъното още не са го заклеили, защото съм ги купил скоро и още не съм правил такава ротация. Единствено добро впечатление ми направи човекът, който отговаря на телефона за консултациите за полистиролните кошери. Мисля да опитам и полските кошери. При тях не ми харесва малката дебелина на корпусите - само 2.5 см. Всичко друго ми харесва, но още не съм работил с тях.
    За обслужването в център южен и аз съм на същото мнение като вас,даже последния път се ядосах и си тръгнах без да купя нищо,сега в момента се кооперирахме още с няколко пчелари и повечето неща ходим да си ги взимаме директно от производителите на нужните консумативи,като идеята е да ги взимаме на цени на едро.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    За съжаление, финландските полистиролни кошери ги внася и продава единствено Пчеларски център Южен. Там е проблемът.

Автор
    Регистриран
    30.08.2011
    За съжаление, финландските полистиролни кошери ги внася и продава единствено Пчеларски център Южен. Там е проблемът.
    На грешно мнение си ,,,,,,, http://beehoneyportal.com/pchelen-ko...idove-kosheri/,,,,https://www.google.bg/webhp?sourceid...B4%D0%B8%D0%B2,,

Моите полистиролни кошери досега мишки и съсли не са ги закачали. Ако го има този проблем то не е от това дали са дървени или полистиролни. Ако ги има тези гадинки и им се създадат условия за живот в кошерите, те ще се намъкват вътре от каквото и да са направени.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от inio33 Виж публикацията
    Сайтът на Макрева ООД не функционира, а телефонът на магазина в Пловдив е закрит.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Сайтът на Макрева ООД не функционира, а телефонът на магазина в Пловдив е закрит.
    Преди 5-6 години тъкмо колегата от Бургас ми изпрати пчелогонки по 80ст. влизам в магазина на Макрева и опаа същите пчелогонки които тя вероятно е купила по 50ст. се продаваха по 3 лева. Излязох и повече не съм стъпил в магазина, няма и да стъпя-ако още съществува.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Публикувай снимки, за да видим от какво точно се оплакваш. Да не би проблемът да е нещо при тебе и при сглобката, която си направил. Аз имам хиляди финландски кошери и не съм забелязвал такова нещо, та ми е много любопитно как точно при твоите 2 се появиха толкова много дефекти.

Моите оплаквания са най-вече цената и обслужването в магазина.За самия кошер нищо лошо не мога да кажа освен отлепянето на корпуса от дъното-не знам как става без да нараня кошера.

Страница 28 от 43 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 1 гост (и))

1. versay13

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •