какво представлява мюлеровата хранилка???..
какво представлява мюлеровата хранилка???..
Виж темата "Топла хранилка на Костадин Якофов".Първоначално публикувано от anton_76
Силата присъства там, където работи мисълта.
Някой знае ли от къде мога да си намеря пластмаса за милерова хранилка?
Не зная каква пластмаса търсиш, но ако те устройва поликарбонат, в Практикер продават най разнообразни заготовки от този материал - с въдушна камера или без такава, с различни цветове, дебелини и десени.
Свържи се с Тотевски от форума. Аз му бях занесъл плоскости от tuplex.bg, но не знам дали е опитвал. Аз от това си направих рамки-хранилки е съм доволен. Не им е дошъл още реда на Милеровите при мене :-)
допълнение: води се разпенено PVC. Аз научих за това от Матеев (да му благодарим).
Този пост е редактиран от nikola.vladov; 19.11.2014 в 10:14.
Вече имам вариант на милерова храникла от разпенено ПВЦ. За повече информация: http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=1438&page=10
Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.
Вземаш си туплекс или лайтекс с 19 или поне 15мм дебелина лепиш и си готов, за дъно използвай 3мм. Стъклото да ти е 4мм..
Аз вместо стъкло ползвам карил(плексиглас) прозрачен. Поне не толкова крехък като стъклото.
Идеята на милеровата хранилка е да има студено стъкло (без изолации), по което да се образува конденз и да овлажнява сипаната захар.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))