Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 32 от 39 ПърваПърва ... 223031323334 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 311 до 320 от общо 385
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Замунда пее:
    Голям банан доволно семейство.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    За кошерите не знам, но за веселата къща се сещам...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Уголемявяне на мъжкото достоЙнство без медикаменти и скъпи процедури . Едно ухапване 3 дена ефект....................За алергични не носим тговорност

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Понеделник - ужилват ме десетина пчели, основно по дясната ръка. Подува се здраво и в четвъртък вече няма нищо. Петък - ужилват ме 6-7 пчели, четири от които по лицето. Първоначално се подух, мислех да мине, обаче на втория ден страхотно тъмночервено зачервяване в широка област около ужилванията по крака и ръката, температура 38,5, окото полузатворено. На третия ден обрив с дълбоки болезнени пъпки под кожата на няколко места по дланите, тъмночервеното става още по-голямо. Доктори - алерголози, ксизал за 1 месец, инжекция в задните части и постепенно подобрение със забрана да ме жили пчела в близко време. Сега внимавам. След два месеца ще си направя кръвен тест за чувствителност.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Автор
    Регистриран
    04.02.2016
    Пчеларски район
    ЯМБОЛСКО
    И аз да споделя малкия си опит с ужилванията . Ужилване смърт на пчелата , при мен подуване и 3 дена невероятен сърбеж , 2-ри вариант ужилване смърт на пчелата , при мен мазане с чесън леко подуване и няма сърбеж. Според вас кой е победителя

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Цитат Първоначално публикувано от Бандит Виж публикацията
    И аз да споделя малкия си опит с ужилванията . Ужилване смърт на пчелата , при мен подуване и 3 дена невероятен сърбеж , 2-ри вариант ужилване смърт на пчелата , при мен мазане с чесън леко подуване и няма сърбеж. Според вас кой е победителя
    Пчелата.., защото е изпълнила мисията си

Потребител
    Регистриран
    20.03.2016
    Вече 2 гд. се занимавам с пчеларство .Нито веднъж не ме е боцнала .Никой ли не вие споделил ,че налитат само на мъже .

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от jenia Виж публикацията
    Вече 2 гд. се занимавам с пчеларство .Нито веднъж не ме е боцнала .Никой ли не вие споделил ,че налитат само на мъже .
    Имам едно пчелно семейство, което не ме е жилило! Мама му стара сигурно в този кошер са обратни!
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Бандит Виж публикацията
    Победител е чесъна, победители са също оцета и ледения компрес!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

И жената я жилнаха докато бягаше не подбират пол.Е бягаше щото изпуснах една пита де....

Страница 32 от 39 ПърваПърва ... 223031323334 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •