Замунда пее:
Голям банан доволно семейство.
Замунда пее:
Голям банан доволно семейство.
За кошерите не знам, но за веселата къща се сещам...
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Уголемявяне на мъжкото достоЙнство без медикаменти и скъпи процедури . Едно ухапване 3 дена ефект....................За алергични не носим тговорност
Понеделник - ужилват ме десетина пчели, основно по дясната ръка. Подува се здраво и в четвъртък вече няма нищо. Петък - ужилват ме 6-7 пчели, четири от които по лицето. Първоначално се подух, мислех да мине, обаче на втория ден страхотно тъмночервено зачервяване в широка област около ужилванията по крака и ръката, температура 38,5, окото полузатворено. На третия ден обрив с дълбоки болезнени пъпки под кожата на няколко места по дланите, тъмночервеното става още по-голямо. Доктори - алерголози, ксизал за 1 месец, инжекция в задните части и постепенно подобрение със забрана да ме жили пчела в близко време. Сега внимавам. След два месеца ще си направя кръвен тест за чувствителност.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
И аз да споделя малкия си опит с ужилванията . Ужилване смърт на пчелата , при мен подуване и 3 дена невероятен сърбеж , 2-ри вариант ужилване смърт на пчелата , при мен мазане с чесън леко подуване и няма сърбеж. Според вас кой е победителя![]()
Вече 2 гд. се занимавам с пчеларство .Нито веднъж не ме е боцнала .Никой ли не вие споделил ,че налитат само на мъже .
И жената я жилнаха докато бягаше не подбират пол.Е бягаше щото изпуснах една пита де....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))