Е то това навсякъде го има... за съжаление.
Преглед за печат
Е то това навсякъде го има... за съжаление.
Имам въпрос къ ловджии.Итересуваме събота и неделя ли ходите на лов повечето пъти?
На лов се ходи за мирен дивеч и за хищници.
Мирния дивеч е по график, но само събота и неделя. Водоплаващия го разрешават и сряда през януари.
Мирния дивеч може да се отстрелва през седмицата, ако е на подборен лов (за връзкари, депутати и нагоре) или ако някой чичко паричко си е платил за трофей.
За хищници се ходи целогодишно включително и през седмицата.
Ловът е разрешен от изгрев до залез.
Бракониерите ходят когато си искат.
Ако съм изпуснал нещо, по-старите ловци да ме поправят.
Здравейте авджии.Като прочетох за водоплаващи птици та се сетих.Търся перушина от мъжки юрдек или ишил ,както там му казвате.Тази пъстрата откъм гърба.Ако някой има -може да прати оферта.Не си правя майтап.
Да беше казал преди седмица... сега кьорав юрдек няма по Дунава...
Все пак кои пера ти трябват? Огради на снимката:
Прикачен файл 3051
Ако са тези къдравите на опашката, имаш ги.
Благодаря ,че ме отрази.Името ти май съм го срещал в рибарския форум.Ако е така сигурно си хвърлял някое око на морския раздел.От тази перошина правим чепарета.
Същия маймун съм. С тоя прякор се подвизавам на какви ли не места...
А ти си голям късметлия.
От последния паток, си оставих едно чимче да правя крила на изкуствените мухи ако евентуално пак се хвана да вързвам...
Това ли са перата които ти трябват?
Прикачен файл 3052
Поздрави,
Жоро
Точно.Ако гръмнеш някой ,не ги хвърляй.
Аз не съм ловджия и не мога да ти гръмна патор , но съм рибар и пролетно време походвам за карагьоз на Дунава. Ако правиш хубави чепарета и продаваш , бих желал да си купя няколко.Цитат:
От тази перошина правим чепарета.