Първоначално публикувано от
Mateev
С глада добре - тялото може да издържи 30-40 дена. Със жаждата обаче как си го представяте? Без вода организма трудно ще издържи повече от 3, максимум 4 дена. Да не стане като с приказката за магарето - "таман го научих да не яде, а то взе, че умря".
ПС: Иначе преди много време аз съм пробвал всичко написано в по-горните постинги. Бях при д-р Емилова на отслабване и наистина тогава отслабнах с 13 кг за по-малко от месец. И наистина имаше криза в първите няколко дена, при която организма интензивно се чистеше от всякакви шлаки и боклуци. Например езика се обложваше и покафеняваше, а урината специално при мене стана синя (не знам какъв боклук съм изпикавал). След това някъде на 5-тия или 6-тия ден се появяваха неподозирани сили, бодрост и лекота на движение и извършване на каквато и да е физическа дейност. Все едно, че хвърчиш.
Та такива ми ти работи. Лошото е, че ефекта е само временен, и когато човек се възвърне към нормалния начин на живот, с хилядите пороци около него, всичко отново се връща на старото му място - пушене, пиене, мързел, затлъстяване и всичко останало.