Втория си е там от миналата година пълен с мед сега го превземат, кошерите са 12 ки и питите са с пило на 50-60 процинта,над тях има един магазин от есента пълен с мед да знам че има и те та виждат че има.
Преглед за печат
Дълбоко в южна Странджа пилото е на 2-3-4 пити при проверените дотук кошери. Вчера беше чуден ден, днес обаче си беше зима. Джанката я сънувам от нова година, но още не мога да кажа че е цъфнала, срамува се нещо, а на пчелите им се избухва, усещам ги...:-)
Кой твърди ,че не я харесвам.Половин час писах за осем рамкови ,ама акъла ми все беше на дванадесет рамкови.:bigsmile: Хеле като прочетох колегата ,какво е писал .:(
Пу...кат трябва ши тургам по едно лист стиропор вътре и ще го докарам до 8 рамки. Ха от 8 направи 12 рамков :laughing:
Междо другото сериозно: Много си изпатих с една преградна в лежак и семейството едва го спасих. Лежака отива в печката, но ме е яд за семейството.
Що ве ? Да не мина зад преградата ?
Семейството не мина, но мишката...
Стар кошер и гадината се е наместила вътре скоро(не е зимувала вътре). Направила си е дупка и кеф ти топло, кеф ти манджа. Чак под кошера в земята си е направи дупки.
Абе мирише ми на кисело...отварям и вътре няма да ти кажа какви поразии е правила. Вдигам рамка и гадината скача от рамката и отбратно в кошера. Баща ми седи до мен и ляга да се смее, а на мен ми се плаче.
Е - неволята учи.Щом си го спасил -това е важно.Ще го вкараш в пътя ,зимата си отива.