КАК МОГАТ ДА НИ ПОДСЛУШВАТ ЧРЕЗ ТЕЛЕФОНА И КОМПЮТРИТЕ? АФЕРАТА "ПЕГАС" ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И В БЪЛГАРИЯ
(След 19 мин.)
https://www.youtube.com/watch?v=dUkbZWKthW0
Преглед за печат
КАК МОГАТ ДА НИ ПОДСЛУШВАТ ЧРЕЗ ТЕЛЕФОНА И КОМПЮТРИТЕ? АФЕРАТА "ПЕГАС" ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И В БЪЛГАРИЯ
(След 19 мин.)
https://www.youtube.com/watch?v=dUkbZWKthW0
Тази женица искаше да направи сензация със гостите в своето предаване но нещо не се получи. Тя самата се оказа в неловко положение след като започна да повтаря „ Някакъв прост овчар “ „ Някакви прости хора “ .
Някак си гостите не бяха за това предаване.Важното е че всички разбраха за крушите , ябълките и джанките.
Може би заглавието трябваше да бъде „ Кои подслушват телефоните и компютрите ? “
Да съживим малко темата .
Здравей .Някъде четох че ако качиш снимка във Фейсбук,Вайбър или др . мрежи те автоматично подрязват големината на снимката и след това можело да се качват на капризни форуми .Цитат:
Първоначално публикувано от kuline
В моята ОС имамвградена програма за подрязване и не ми се е налагало да ползвам тази гимнастика.
На Андроида също има вградена функция за подрязване. Пъво се отива на снимката .И се натискат следните икони .
Прикачен файл 11865
Прикачен файл 11866
Прикачен файл 11867
Ъглите на рамката са подвижни и с тяхна помощ се изрязва снимката .
Май иска да има интернет на телефона .
Здравейте . Знаете ли че ако вашият компютър е стар и вече са ви казали че става само за боклука има шанс да го ползвате още доста време . Аз с моя стар лаптоп преминах на друга операциона система и вече 10 години ползвам машинката която ставаше само за боклука . Това са параметрите на моя комп.
Прикачен файл 11872
Не е нужно да има 500 ГБ твирд диск. 150 - 200 ГБ е достатъчно. Рама също може да е по малко. Има избор . На по маломощни компютри може да се монтира по стара версия. От друга страна по старите версии са почистени от грешки и работят по стабилно.
Тези които се занимават с такива неща като чертаене на таблици, визитки , печатане на никролози ,таблица със задачите през цялата година и др. подобни ползващи Офис програмите не е нужно да закопуват лиценз за компютъра защото Линукс е безплатен. Или ако някой влезе и каже моля пкажете си лиценза то следващото което ще направи е да поблагодари и да ви каже довиждане. Понеже не се занимавам с Офис програми и не съм запознат с тях съм качил няколко снимки на част от това което може да се прави с тези програми .
Прикачен файл 11873
Прикачен файл 11874
Прикачен файл 11875
Прикачен файл 11876
Да посоч още че за 10 години не съм имал случай да не мога да се свържа с някакъв модел принтер .
Като допълнение на казанато по горе добавям и тази картинка.
Прикачен файл 11877
Тези картинки по долу се появяват докато тече инсталацията.
Прикачен файл 11882
Прикачен файл 11883
Прикачен файл 11884
Прикачен файл 11885
Прикачен файл 11886
Така изглежда моята програма за изрязване на снимки.
Когато ми остане време ще кача снимки как се инсталира Линукс.
Ако някой реши да се пробва сам да ч инсталира.
Аз за 10 години не съм търсил чужда помощ при инсталирането.
Много е лесно. Само трябва да му се покаже на човек,
Прикачен файл 11888
П.П. - Не знам дали всички снимки се отварят при вас ?
Мога ли да те попитам какво точно работиш ?
Другият ми въпрос е кога смяташ да мигрираш към *BSD / unix ?
Здравей . До скоро в строителството . Учил съм двигатели с вътрешно горене . Посещавал съм кръжоци по радиотехника .
Линукса ми е повече от хоби.
Чета само научна литература.
П.П. - И аз да попитам ако може ? При теб нещата на професионално ниво ли са ?
Един непоискан съвет.
Малко с хората ползващи линукс,още по малко са можещите да работят на/с него, така че ако си от тях стройтелството не е за теб,там.