Много ми е интересно откъде колегите си купуват отводките. Може ли в дъното на цялата работа да се окаже развъдната асоциация със болните от церана отводки.
Преглед за печат
Много ми е интересно откъде колегите си купуват отводките. Може ли в дъното на цялата работа да се окаже развъдната асоциация със болните от церана отводки.
И преди години не говореха добро за Манол в Бургас ,но не съм си представял такъв негативен имидж ,в национален мащаб.Най -добре хората от Царевско да излезнат на светло ,за да се разбере какво става при тях ,а и не само там.
Е....не за всички! Ето - за колегата Янев той е икона, но за малко по-интелигентните е нищо повече от Андрешко!
Не е икона за мен но и нищо лошо не съм видял от него че да провеждам негативна кампания срещу него не само тук а и в фейсбук. А от Недялко и Костадин Лалови съм получил само помощ и добрина което за мен е безценно! Когато и да съм се обадил винаги са ми помагали!
Янев, аз не провеждам негативна кампания! Горе ясно съм изразил становището си по възникналия проблем, а то беше потвърдено и от Стоян Тодоров! Не може група самозванци да правят от дивотията си национална трагедия като при природно бедствие - това е нагло и обидно за цялата пчеларска общност, а и за цялата общественост! А там какви са ви отношенията....въобще не ме интересува (може да се пипате и по гъзовете, ако искате).
Като влязат вьв форума 16-17 годишни и най-напред започнат да пишат в темата "пчеларството като бизнес" и започнат да смятат колко се изкарва от 30,50,100 кошера, моля ви се обяснете им, че пчелари с 50 годишен стаж нямат пукната пара да си покрият смьртността а чакат на дьржавата за 80 лв.
Царя на мановия мед ако не беше смукал от държавата лесни пари ,щеше да си гледа пчелите както трябва все пак е бил пчелар на годината предполагам ги чува пчелите , обаче с тези измислени програми никои не следи какво става реално с пчелите освен че маиката стана 18лева отводката 130 лева няма насреща проверка даи аджеба да видим колко мед е изкарал бонифицента ,колко от скъпите маики и отводки са изкара ли зимата.Манол ще реве за още пари ,децата на програмите искат яко отглеждане и маи са забравили как се гледат пчелите.
Напълно съм съгласен,че където има пари,винаги ще има тарикати и корупция.В случая обаче,мен ме интересуват причините за тази смъртност.Предполагам,че това важи за всички нас като пчелари.Ако пчеларят сам си е виновен,не виждам причина някой друг да му оправя бакиите.Нека обаче бъдем обективни и оставим настрана личностните конфликти.
Определено си болен мозък,човек криещ се зад някакъв псевдоним ,ами тази помия дето я ръсиш на всеслушание много лесно може да се провери от всеки четящ форума дали е достоверна.Ама излез и на светло да те видят кой си ,та да те оплюят после всички задето си ги подвел(или тези поне които си)
Емо, БИЙ глупака с мълчание.
Павка ,гледам ,че си си сменил района от профила.Предлагам да дадеш пример ,като кажеш с какво третираш срещу акара и нозематозата.Може и в другата тема. Искаше ми се и Лалов да сподели ,но при така развилите се дебати ...кой знае.