Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Матеев, ти си бизнесмен. Какво може да се очаква, ако на прост и глупав човек дадеш 150 000 лв? Манол взе тези пари, направи от 500 семейства 2000 (био сертифицирани са, а се знаеше че се договарят 35 евро на семейство за тази година) и....отиде август на екскурзия!!! Пчелите - кучета ги яли! Очакваше, че тази година ще вземе още 350 000 по НПП и ще популяризира отново световно известната амброзия - странджански манов мед. Но...пак греда! И в "безтегловност" реши да опищи цялата общественост с настаналата трагедия, но....не пропусна нагло и пред всички да си поиска по 70-80 лв. на загинало от безхаберие и нехайство пчелно семейство!
    Working....

vanHanegem не разпространявай грешни данни Манол Тодоров няма 2000 кошера и са доста доста по малко, поне не говоря на изуст и пак провери по точно дали там отидоха парите за популялизиране на меда. По този начин с неверни данни излишно настройваш колегите срещу Манол и колегите от Странджа
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Матеев, ти си бизнесмен. Какво може да се очаква, ако на прост и глупав човек дадеш 150 000 лв? Манол взе тези пари, направи от 500 семейства 2000 (био сертифицирани са, а се знаеше че се договарят 35 евро на семейство за тази година) и....отиде август на екскурзия!!! Пчелите - кучета ги яли! Очакваше, че тази година ще вземе още 350 000 по НПП и ще популяризира отново световно известната амброзия - странджански манов мед. Но...пак греда! И в "безтегловност" реши да опищи цялата общественост с настаналата трагедия, но....не пропусна нагло и пред всички да си поиска по 70-80 лв. на загинало от безхаберие и нехайство пчелно семейство!
    Определено си болен мозък,човек криещ се зад някакъв псевдоним ,ами тази помия дето я ръсиш на всеслушание много лесно може да се провери от всеки четящ форума дали е достоверна.Ама излез и на светло да те видят кой си ,та да те оплюят после всички задето си ги подвел(или тези поне които си)

Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    vanHanegem не разпространявай грешни данни Манол Тодоров няма 2000 кошера и са доста доста по малко, поне не говоря на изуст и пак провери по точно дали там отидоха парите за популялизиране на меда. По този начин с неверни данни излишно настройваш колегите срещу Манол и колегите от Странджа
    Емо, БИЙ глупака с мълчание.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Много ми е интересно откъде колегите си купуват отводките. Може ли в дъното на цялата работа да се окаже развъдната асоциация със болните от церана отводки.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    И преди години не говореха добро за Манол в Бургас ,но не съм си представял такъв негативен имидж ,в национален мащаб.Най -добре хората от Царевско да излезнат на светло ,за да се разбере какво става при тях ,а и не само там.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Е....не за всички! Ето - за колегата Янев той е икона, но за малко по-интелигентните е нищо повече от Андрешко!
    Working....

Не е икона за мен но и нищо лошо не съм видял от него че да провеждам негативна кампания срещу него не само тук а и в фейсбук. А от Недялко и Костадин Лалови съм получил само помощ и добрина което за мен е безценно! Когато и да съм се обадил винаги са ми помагали!
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Янев, аз не провеждам негативна кампания! Горе ясно съм изразил становището си по възникналия проблем, а то беше потвърдено и от Стоян Тодоров! Не може група самозванци да правят от дивотията си национална трагедия като при природно бедствие - това е нагло и обидно за цялата пчеларска общност, а и за цялата общественост! А там какви са ви отношенията....въобще не ме интересува (може да се пипате и по гъзовете, ако искате).
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Като влязат вьв форума 16-17 годишни и най-напред започнат да пишат в темата "пчеларството като бизнес" и започнат да смятат колко се изкарва от 30,50,100 кошера, моля ви се обяснете им, че пчелари с 50 годишен стаж нямат пукната пара да си покрият смьртността а чакат на дьржавата за 80 лв.
    Винаги може по-добре.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    защо говорите само за този манол има ли други хора пострадали да си кажат имената ако няма да се направи анти реклама по медиите и да му се отрежат крилата и главата

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •