Само така ще поливаш да те слуша инак ако не беше ракията да са ни затрили като нация. Пък таз година гроздето дебелее и налива пак ще има!
Преглед за печат
Ща видим и тебе, какъв майстор си. Както се казва- Нека творбата сама говори за себе си! Само да не изкараш някоя сюрреалистична грозданка или винце с прекалено ресвератрол?
Чувствата с преебаването са взаимни, но най-важното е, че приятелството си остава. И като се видим на чаша с бира, ще си припомним случая и ще се смеем на взаимната си глупост и на меренето на пи...ки.
Между другото повечето от проблеми във форума се състоят в това, че всички сме мъже и като такива обичаме да си мерим пи...ките. Добре че поне не си обявяваме дуели, както се е правело едно време. :fencing:
А ако дуела е с ракия? Тогава си в кюпа! Не че опонента ти е голям пияч. За него само предполагам, но за тебе съм сигурен.
Нещо не ми понасят бирата и виното, но с твърдите алкохоли съм на ти .... :) С малки дози, но редовно - нали това е рецептата за здраве ..... :)
Последната година съм твърдо на 58-60 градусова ракия, защото ми се свиди водата да я разредя (нали съм Габровец). А последния месец е още по-тежък. Част от клиентите с отводки, с които се срещам всяка една вечер, незнайно защо са решили, че получаването на документите по НПП се извършва срещу шише с ракия собствено производство. И като си представя колко документи съм издал, вие си представете останалото ......
Та ...... тежък е живота на производителите на отводки ...... drinks;
Ще минавам и аз на отводки.
Мъка мъка... Ако дуела е с ракия и търсите секундант - ей ма на.
Да не забравите да се облитате след ракията че нали знаете