А за какво да го правя това което искаш.От години го правят много хора и после какво става?Облагодетелстват се само едни...За това може и да съм в държава без кибрит ще си бая и си...;)
24.01.2021, 22:51
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от zapstojan
Афъзка. Карловска афъзка. Ако съм разбрал правилно, натисни бутончето "Спам"!
Пу Темата сме вуйче..;)
24.01.2021, 22:56
tsc1
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
А за какво да го правя това което искаш.От години го правят много хора и после какво става?Облагодетелстват се само едни...За това може и да съм в държава без кибрит ще си бая и си...;)
Прав си! То вече май няма и мераклии да го правят - не само много, ами иЧ. Вие си направихте публично харакири и сега няма ни един признат от пчеларите "вожд".
Кой остана не оплют и какво остана неотречено и не осмяно?
24.01.2021, 23:07
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от tsc1
Прав си! То вече май няма и мераклии да го правят - не само много, ами иЧ. Вие си направихте публично харакири и сега няма ни един признат от пчеларите "вожд".
Кой остана не оплют и какво остана неотречено и не осмяно?
Тия са пратеници на дявола.Гледал ли си филма 47 Ронини.Препоръчвам ти да го гледаш ако не си....;)
п.п.И от мен да знаеш не ние,а други се закопаха.За назе надежда има още.;)
24.01.2021, 23:12
tsc1
Цитат:
Тия са пратеници на дявола.Гледал ли си филма 47 Ронини.Препоръчвам ти да го гледаш ако не си....;)
п.п.И от мен да знаеш не ние,а други се закопаха.За назе надежда има още.;)
Кои са те и кои - вие? И кои са новите ви апотоли и пророци, които ще ви поведат към "Обетованата земя"?
24.01.2021, 23:17
jdrumev
Цитат:
Кои са те и кои - вие? И кои са новите ви апотоли и пророци, които ще ви поведат към "Обетованата земя"?
Изгледай филма и ще разбереш отговорите на твоите въпроси.;):bigsmile:
25.01.2021, 08:49
tsc1
Цитат:
Изгледай филма и ще разбереш отговорите на твоите въпроси.;):bigsmile:
Моите отговори аз съм си ги намерил, само че те са от моята позиция и моя поглед върху нещата! По-важни за вас са вашите отговори и вашите решения.
"Делото по спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се!" Остап Бендер
25.01.2021, 09:48
Pero Melifero
Цитат:
Първоначално публикувано от zapstojan
Какво е кумболка?
От сигурен източник знам, че баш си е джанка, не го слушай какви ги плещи. От къде знам ли? Друмев ми е казвал:bigsmile:
25.01.2021, 10:28
Трендафил Дончев
Цитат:
Моите отговори аз съм си ги намерил, само че те са от моята позиция и моя поглед върху нещата! По-важни за вас са вашите отговори и вашите решения.
"Делото по спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се!" Остап Бендер
Това го знаем, кажи нещо друго. ;)
25.01.2021, 11:54
tsc1
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Това го знаем, кажи нещо друго. ;)
Кажи си какво не знаеш, за да видя аз дали го знам, за да ти го кажа.