Е как бе!? Ти не знаеше ли отговора??
Преглед за печат
Е шо па да си трайкат? Тука сме у местото за бърборене, секи може да анализира и коментира без да си вади дипломите. Начи по същество - ако имаш амброзия за продаване, цената скача шоково. Щото Народа се шашка, спира да купува от аптеката и минава на народна медицина. Ония с картела па въобще изчезват, отиват да продават кисели краставички, може и ахтомати. Мога и още, ама чакай да чуем Колегията какво ще каже...
Е не иска бигчо да се меси, а точно тук му е мястото да се изкаже, защото в другите теми се чувства дискриминиран.
Зависи кого питаш :)
Моето мнение е, че цената ще се покачи :laughing:, защото UK e вносител, а производството им е смешно. Нашият износ е по-голям от тяхното производство(така да го кажем).
UK винаги е внасял главно нискокачествен мед, а вноса от ЕС е много малко. Този мед се пакетира и продава в ЕС, като "произведено в ЕС и други страни". Митото им беше около 20%, но имаше нещо особено в условията.
Всъщност падането на еврото, прави меда ни по-атрактивен от всякога. А меда, които се продава в долари, става прекалено скъп.
http://finance.yahoo.com/echarts?s=EURUSD%3DX+Interactive#{%22range%22:%225 d%22,%22allowChartStacking%22:true}
Ако питаш някой с други интереси, ще ти каже, че меда ще пада и от утре ще го изкупуват по 1.20 лв/кг. КРИЗА, КРИЗА, КРИЗА!!! ПРОДАВАЙТЕ! ПАНИКА! :pilot::flame::flame::flame::pilot:
На теб ти се струва майтап, ама с тази суша...цената на корнишоните ще е по-висока. :laughing: С какво ще си пием ракията?!?! Сега и шабленски пипер ако няма...е тогава вече сме в криза.
Моля ти се не прави нова тема ЦЕНАТА НА КРАСТАВИЦИТЕ и ТУРШИЯТА
Е верно ли бе!? Моите не щат да изкарат амброзия и таман бях решил да вкарам едни пари у лютив пипер:
http://www.blitz.bg/news/article/422831
Демек, инвеститор щех да го играя и сега пак у злато тряа ги държа...
Ей...и ти ли нямаш какво да си правиш парите?!?! :)
Аз съм си купил 30 тона жълт пясък и мисля цяло лято да го продавам на Златните. Ха намери си жълт пясък на плажа! НЯМА! Дефицитна стока е!
Изключително ми е приятно да обсъждаме цената на краставиците, лютите чушки и жълтия пясък, но...трябва да излизам.
Голяма тишина е настанала в интернет пространството,дано да бръмчат центрофугите от липата и слънчогледа дето е цъфнал вече:))))
Заблудил си се? Говорят си ама само двама...