Това ми е целта на всеки да тече по малко но постоянно .Цитат:
Първоначално публикувано от zapstojan
Преглед за печат
Това ми е целта на всеки да тече по малко но постоянно .Цитат:
Първоначално публикувано от zapstojan
Не му е мястото тук в тази тема но според мен истинския комунизъм е като истинската демокрация и нямат нищо общо с комунягите и демократчетата.
Здравейте .Много се спори по въпроса с така наречените касови апарати или принтери. Щом ги сравняват с принтери да се ползват като принтери. При завършване на изборния ден както и при касовите апарати може да се разпечата бон на който да личи колко са гласували и за кого колко. При този вариант предварително ще се знае колко са гласували и за кого . Пренасянето на така наречена флашка ще бъде формалност и няма да има апетит за фалшифициране.
Не знам защо но все още си мисля че докато има тайно гласуване ще има и тайно подправяне на гласовете.
При явно гласуване не би трябвало да има явни измами.
Пак си мисля, че вървиш в погрешна посока. Нарочно или без да искаш!?
1. Има ли страна в която да се гласува явно?
2. Има ли страна в която изборния закон да се обсъжда и променя перманентно, в продължение на 30г.?
3. Защо се подменят изборните резултати?
Малко жокери...
1. Един французин си позволи публично да каже, че в Б-я има "гнили ябълки"blush;. Надявам се че си чел "Кръстникът" на Пузо.
2. Иво Христов: "Цялата работа е защо краде той, а не аз."blush; - От гледна точка на "той" и "аз", който спечели изборите ще краде, а другия ще гледа. Затова краденето започва с изборите.
От моя гледна точка: Който и да спечели изборите, ще краде, а за мен ще остане супата.crying;
Значи няма никакво значение кой ще спечели изборите, дали изборите ще бъдат манипулирани или не, за кого ще гласувам, дори няма значение дали ще гласувам.crying;
П.п. Истински комунизъм и демокрация може да не си виждал, ама що не разбираш, че комуняги и демократчета са едно и също?
Това е е моята цел. Да се промени нещо в тази държава.
Нашата държава. България.