Чак буди съмнения за евентуални психози? Уж не ползва стимуланти под течна форма.....да не злоупотребяваш с енергийните напитки?
Не, не...само чиста балканска вода. ;)
19.11.2019, 18:23
бат тянко
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Не, не...само чиста балканска вода. ;)
Не е лошо, ама и ракията консумирана с удоволствие и мярка дава криле......
19.11.2019, 18:29
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от бат тянко
Не е лошо, ама и ракията консумирана с удоволствие и мярка дава криле......
Само ракия ми трябва и съм готов. Аз и без това съм буен, остава и едни криле да ми порастнат. :bigsmile: Между другото погледни ми аватара.;)
19.11.2019, 18:33
бат тянко
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Само ракия ми трябва и съм готов. Аз и без това съм буен, остава и едни криле да ми порастнат. :bigsmile: Между другото погледни ми аватара.;)
Абе гледам си го, ама ако жулиш ракия ще имаш две двойки крила. А не като сега един чифт.
19.11.2019, 18:59
ch.atanasov
Ха добър вечер, сладури. kiss;Какво не ви харесва, че не надувам свирката ви за висока цена на меда или, че споменавам оня де търси контрол, но не за себе си, а за другите. Ааааа .:)
19.11.2019, 19:06
agro
Цитат:
Първоначално публикувано от ch.atanasov
Ха добър вечер, сладури. Какво не ви харесва, че не надувам свирката ви за висока цена на меда или, че споменавам оня де търси контрол, но не за себе си, а за другите. Ааааа .
hi;
За мен например всичко си е в реда на нещата. Забележки към колеги никой не е забранил да се правят, ако не са обидни или нецензурни. Аз избягвам да го правя заради ето такива подобни разправии. Но всеки знае себе си.
19.11.2019, 20:02
kuline
Цитат:
Ха добър вечер, сладури. kiss;Какво не ви харесва, че не надувам свирката ви за висока цена на меда или, че споменавам оня де търси контрол, но не за себе си, а за другите. Ааааа .:)
Веднъж те бях предупредил да не тренираш сарказма си на моя гръб, сега пак го правя. Надявам се, че си достатъчно разумен. ;)
19.11.2019, 20:17
ch.atanasov
Цитат:
Първоначално публикувано от kuline
Веднъж те бях предупредил да не тренираш сарказма си на моя гръб, сега пак го правя. Надявам се, че си достатъчно разумен. ;)
Гледам градският го няма вече, сигурно си го гръмнал.:bigsmile: Явно е мой ред.crying;
пп. като си толкова чувствителен , не си вади сам кирливите ризи на показ. Анадънму.hi;
19.11.2019, 20:26
kuline
Цитат:
Гледам градският го няма вече, сигурно си го гръмнал.:bigsmile: Явно е мой ред.crying;
пп. като си толкова чувствителен , не си вади сам кирливите ризи на показ. Анадънму.hi;
Не забравяй, че сам си пожела съдбата. После да не се чудиш като ТВОЯ градски, защо така стана. ;)
19.11.2019, 20:36
ch.atanasov
Цитат:
Първоначално публикувано от kuline
Не забравяй, че сам си пожела съдбата. После да не се чудиш като ТВОЯ градски, защо така стана. ;)