Г-н Матеев може и да е прав,но партията като реши никой не може да ги спре.:bigsmile:Не чули в клипа хората съветват и ходят по гостита на еуро депутатие.:bigsmile:
Преглед за печат
Г-н Матеев може и да е прав,но партията като реши никой не може да ги спре.:bigsmile:Не чули в клипа хората съветват и ходят по гостита на еуро депутатие.:bigsmile:
Прикачен файл 9940
Днес, на празника, вместо да ям и да пия като всеки нормален пчелар, аз топих восък до преди малко, но Свети Харалампий е всевиждащ и целомъдрен, и искрено се надявам да ме възнагради този сезон с много плодовити млади майки и пълни корпуси с мед( ДБлатите ще ги оставя само за полулегално производство и търговия на отв......ъъъ....пардон - на малки пчелни семейства по заявка).
Илиев хубави минзухари.Браво.Сега ще ти се ослади цуйката.:bigsmile:Наздраве.
Еми Наздраве кат си рекъл, колега Друмев!!drinks;...аз докато се пекох и опуших на огъня, не че не се комках с един домашен Димят, ама друго си е да седне човек на масата, като бял човек дет се вика!
Като гледам пресата как почва да шуми покрай Гебрев може и ние да се облагодетелстваме от тая работа.Само ,че трябва работната група и вождовете да по натиснат педала.Ако сега не се натисне за нерегламентираните пръскания не знам кога трябва да е.:bigsmile:
Гебрев?? - да не е печатна грешка??...според мен трябва да е ГеРбев!!:laughing:
Тъдява имаше уши и очи, а пак сме в пълен мрак.crying;
https://clubz.bg/sites/default/files...?itok=ovVsLK4G
:laughing:
Защо да ми се е разминало?:bigsmile:Аз нищо лошо не съм направил.Слушам си музика,пийвам си ракийка,мезя си.:bigsmile:Или текстовете ги дразни някои колеги.Може да се виждат в тях?:bigsmile:
Стана много интересно напоследък.Темата за закона беше изместена от темата за подмора.:bigsmile:Ей,тука си трябват дела според мен.Или Евден играе на борсата или не му трябва имидж с едно мнение.Обещах,че няма да го критикувам,но не виждам дела,а той с опрашването би трябвало най добре да вижда мора ако е от него.:bigsmile:
п.п.Няма с такива дела да те подкрепят цветята.;):bigsmile:
Имам едно чувство,че тая година ще счупя или кльона или рекорд на рамките пило.:bigsmile:
БСП нямало да ходели на работа и заплата и екстри нямало да имат.:bigsmile:Утре мисля да съобща на шефа,че май и юни няма да ходя на работа и заплата не желая докато отсъствам.:bigsmile:Интересно ми е ако всеки почне да решава така като депутатите какво ще стане в БГ.:bigsmile:
Рости е ясно,че вече пренебрегва тоя форум по вече знайни причини и затова ще си позволя негов цитат в друг форум:
"Вчера премина последното заседание в Министерство на земеделието, храните и горите по Национална програма по пчеларство. Беше кошмар. Над 20 човека работна група, повечето забравили да си оставят егото вкъщи, а някои забравили да си изпият хапчетата. Първите няколко часа работата вървеше тегаво и обстановката се нажежаваше. В момента в който започнахме да разглеждаме Мярка Д и стигнахме до цени на отводки и майки нещата излязоха от контрол. Иван Кожухаров подкрепян от Матеев успяха да изкарат от кожата му зам. министър доц. Янко Иванов който след удар по масата (буквално) и изразяване на последно мнение лично към двамата, на висок тон, напусна заседанието. Цирка продължи още над половин час и двамата герои оплюха министерството яко,с викове и един през друг, като мишените бяха останалите членове на дирекция животновъдство заедно с директора. Не можете да си представите за какво ставаше дума. Чудя се сега как въобще някой ни допуска да влизаме там. И аз се издразних в началото като не приеха няколко предложения, но такова поведение ...... Не съм им защитник, но само профисионализма на тези хора ги кара все още да разговарят с нас.
По същество бяха приети приблизително текстовете които ви представих, с малки корекции които са важни, но рамката остана същата. Между двете последни заседания Министерство на земеделието, храните и горите прие повече от половината от предложенията на Г-6 (така са ни кръстили https://www.pushalka.com/forum/image...s/icon/lol.gif ) така, че съм доволен на този етап. Ако изпратят окончателен текст ще ви го представя."
Точно така г-н Матеев трябва да се натискат и да показват емоция.В момента са слаби и сега е момента да успеем нещо.
п.п.Малко не ми харесва това с Кожухаров,но дано е за добро.Успех и нека се знае,че алчноста ще ги погуби.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Заех си чичо Гошо,че ще се появи някой и с акъль.:bigsmile:
Аз така и не разбрах(не е за пръв път), стари като опитни ли да го четем или като възрастни. Дака я кажи на Бай Иван Акациев да влезе за малко, че клуба на мушмороци стана бая голям
Имам чувството,че има някаква лично отношение към мен и колега.Вчера му изтриха снимките,днес пък някой ми променя заглавията на темите.:bigsmile:Е то с права значи може всеки да орезилите ако сакате.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
В момента има тема "Място за негОдУвание" и тема "Място за негудование", които са с малки различия.
Можеш да негодуваш или негудоваш в която избереш!hi;
https://youtu.be/2SpCWDIXcWw Гледам тоя клип вчера отивам в да купя лук и...УЖАС 2кг сахар по евтино от 1 кило лук.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
На пазара арпаджика е 4лв. половин кг., преди 5-6 дни насадих половин кило арпаджик и едно кило чесън, сега ще трябва пак да купя и насадя арпаджик да има и за пчелите.
Ами то с каквито се събереш, такъв ставаш. ;) Тъй като аз чистя, мога и да си позволя и да цапам. ;) И третото което мога да кажа е, че тези които създават правата никога не ги спазват или рядко. :bigsmile: И четвърто: и аз искам да съм като вас - да се шегувам, и аз да пиша малко по свободно, а не да се държа като дърво. ;) Да изброявам ли още? :bigsmile:
Ех, ех...докъде я докарахме, мушмороците да ни търсят сметка.:bigsmile:
Четох и отново препрочитам .
Майкопроизводителите да изучат технологията от Тервел и тогава да ми се хвалят.
Аз ,не мога да науча , нещо ново за пчелите .
Вие, делите едни пари спрямо едни мярки .
Желая на Всички колеги успешна година !
Бараче,да знаеш много ма въртят коленете.Не на убаво за някой да знаеш.:bigsmile:
Беден е тоз, дето няма акъл! Ти го имаш, само посоката бъркаш бе човек. Тая пуста стиснатост, те води в грешния тунел. Спазвай приказката на г-н Неризанов (била азиатска поговорка, така каза Зуница, ако не греша): За да получиш, първо трябва да дадеш! Да, вярно, че е въпрос на тълкуване, но ти я погледни в смисъла на позитивното.
https://youtu.be/dBGNrVWyhEM Ей,тоя със Златаришка Родопика изимил на найлон му търся 335лв.+ 1магазин със изградени рамки.:bigsmile:Като го снимах днес ми се видя като над 500лв.:bigsmile::bigsmile::bigsmile: