Отклони тема.:bigsmile:Аз знаеш добре,че по канон нямам право да противореча на Месията,но на теб ще ти кажа не съм решил не съм станал/КУПИЛ/
Преглед за печат
Че сега не е ли е така?След твоя отговор на моя пост идва въпроса:
Защо трябва да променяме стария закон?:bigsmile:Я да си караме само с наредбички и те това е.:bigsmile:
Само да видя Г-н Иванов в Баничарницата и ще го навра в ... ако приеме промените.:bigsmile:
Г-н Евден, на този цитат сте ми вдигнали палче.
На пръв поглед няма лошо, ама аз не разбирам защо. ( въпреки това ме кефи :laughing:)
Заради това, че правилата не трябва да се заобикалят?
Или заради въпроса: "Кой определя правилата?"
На последните избори реших да ходя на предизборните ..(банкети), да се запозная с предизборните ( или пчеларски ) платформи.
Отивам вечерта, в уговореното време, на уговореното място.
Сервираха "другарите" по една чиния кюфтета и по една ракия, абе кеф.:laughing:
Приказваха нещо, ама какво-те си знаят. Аз си имам други грижи, пък и не им вярвам много. Нека си приказват!:laughing:
С-у мен бяха седнали (предизборно ) две другарки. Дадоха ми техните ракии. Викат ние не пием.
Викам що бе няма ли да гласувате?
А ще гласуваме, ама няма да пием.
Аз викам: Много добре се допълваме взаимно-Аз ще пия ама няма да гласувам.:laughing:
На другия ден щеше да има предизборен банкет от друга партия. Те вместо кюфтета ще ли да дават агнешко печено.
Сутринта станах рано за да си свърша работата и към 17часа отивам към определеното място.
Опа грешка! Хората вече се връщат от там. Събирането било по обяд.
Викам си: Тези ме изненадаха. За тях няма да гласувам. И за другите не гласувах.:ae:
За следващия път съм решил: Преди избори вълна хващам- работа не хващам.
Бях чувал, че на циганите давали кебапчета и бира, пък то се оказа, че и на българите давали.
Да ама на циганите давали и пари.
Тогава защо да гласувам. Да апнем, да пийнем, пък ако платят може и да гласуваме. Шегувам се! Гласа ми не се продава.:mad:
Та си викам: Сега изборния закон що трябва да се заобикаля?
Нещо не му е наред ли, или к'во?
Пак си бил от страна на булката.Даваха я без пари,но на някой.:bigsmile:За да не ми задаваш глупави въпроси повече.Си ги задавай сам и си отговаряй с Бай Тошо или заводите работеха или не работят.:bigsmile:Пробвай и ще видиш колко просто е да откриш отговорите.:bigsmile::bigsmile::bigsmile :