Ама така е като не се намесва Мотафчиев.:bigsmile:Между другото не го видях на протеста,но сигурно ще лапне 2,5к лв.:bigsmile:
п.п.За нази суполи за други милиони.:bigsmile:
Преглед за печат
517 пост нещо не ти е в ред Друмев. Изтрих го. Пусни го пак, ако искаш.
Каруцата е на подбалканския преди Карлово пред един пчелин.
Да не се мъчите от тука е https://www.google.com/maps/@42.6093...7i13312!8i6656 На няколко километра по подбалканския път от Калофер по посока Казанлък.
Този пчелин мисля съм го виждал преди години. Не е ли близо до военното поделение на Осетеново което е ГСМ.Ако е той мисля ,че е на човек който е музикант в известен оркестър.Поне така са ми казали.
Някой знае ли Яни от фермата 3 направи ли 1000 кошера. Той от кое село беше ?
Пилото,колкото бирена капачка,ще е излюпена.Демек,информира ни за наличието на пило.
Та пийни едно,за да влезеш в час.
И тая тема стана Друмевка:laughing:
Модернизаторе,аз пепси ще спечеля ама ти ко даваш?:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Да сметна +те.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
- Е, не е ли тъпо.
Да ти вземат децата, защото нямаш пари да ги гледаш и да ги дадат на друг да ги гледа срещу заплащане.
Да доказваш в банката, че имаш достатъчно пари, за да ти дадат кредит.
Да нямаш парно, но да те съдят ако не платиш.
Да доказваш на хората, че с минимална заплата могат да живеят, а ти постоянно да си увеличаваш твоята.
Да даваш пари за образование, за да те вземат във фирмата на някой необразован.
Да те нападнат в дома ти и да те съдят, ако се защитиш.
Да ти блъснат колата отзад и да те глобят за несъобразена скорост.
Да те нападнат пред свидетели и да се води неизвестен извършител.
Има и още, ама и тия абсурди не са малко.
Е за това ни трябват такива като теб,но ти почваш от зад напред.:bigsmile:Направи революция,а после погребение.Макар,че много си прав много са се видяли в тоя ковчег.:bigsmile:
п.п.Аз ще те последвам все още нямам кошер на гулем хотел.;):bigsmile:
Дончев, опитай да дадеш пример когато не съм отговорил на някой въпрос, а съм се направил на "ощипана мома"? Отговорил съм на всички въпроси, дори и на най-провокативните, най-дразнещите, и всички с иронични подмятания. След това имам ли право да кажа кой ме дразни и е нахален?
Само глупака не би слушал опозицията си, дали ще внимава и ще се съобразява с нея е въпрос на конструктивност на опозицията или иначе казано на нейната " тежест". Със всичките глупости включително и от снощи опозицията много "олеква".
Нямам предвид теб, че не си отговорил на някой, на нещо или каквото и да си казал. Говорих общо, че трябва проблемите да се разискват и да се държим нормално един спрямо друг, акцентирайки върху темата на диалога, а не качествата на опонента ни. Когато не сме съгласни с някаква теза и винаги нападаме опонента с какъв е той. Ами какъв е? Такъв като нас, с всичките плюсове и минуси. Всеки в даден момент е някакъв. Дразнещ, нахален, сприхав, гаден, долен, арен, готин, красив, вежлив и т. н...……….
Сега, каква е опозицията? В едни случаи е калпава, олекваща в други е добра, но пък управлението олеква и е слабо. И те така. Това е каруца с два коня. Ако единия поизостане, другия ще дръпне повечко и обратно, но ако и двата дръпнат ще е ОК. Затуй, че не може гледайки от високо да виним в момента опозицията. В момента толкова може, толкова прави. Лошото е когато върха не прави нищо, а опозицията е силна. Е ми - смяна на властта. А нещата ще потръгнат в добра посока, когато новите вземат главите на старите.
Емилчо, не ми слагай палци, ами пусни линка на поканата.:ae:
Ти да виждаш това да става или май си затваряме едното око и виждаме само едната страна на монетата. Ей го единия играч пак се върна и изказа (не визирам теб Дончев), той явно се има за голям хубавец тип Ален Делон в младите му години! Хвърля квалификации върху хора който не говорим да познава даже не си е казал здравей! Г-н Чанко Атанасов да сте чули израза технологично време. Иначе за темата красавци няма да коментирам, мисля че казах по горе и ти не си Ален Делон. Каква покана търсиш членуваш ли в някой сдружение. Поканата е до председателите на сдруженията и от там те информират своите членове! Емилчо ще си говорите така у вас. Аз ти отдавам нужното уважение така че очаквам и от теб това. Не си спомням да сме се виждали или пък да сме пили кафе!
Точно това имам предвид и за двете страни. Захващайки темите с проблемите в тях, които касаят пчеларството, то същевременно си върша и работата, като казвам страните, а не теб, Атанасов или Рости - страните. Да се придържат към същността на темата. Не ме интересува кой е Ален Делон, кой Мата Хари. Надявам се, се разбрахме по въпроса с всички?
Г-н Янев, градски, въпросите са неудобни-знам. С пътни знаци няма да решим проблемите.:)
Няма как да си сива мишка, в сивия ъгъл на сивия сектор, зад сивия си компютър! И да очакваш бранша и държавата да те уважават, защитава, зачитат и тнт...
Аз от държавата нищо не очаквам, вие сте тези дето ще се скъсате за очаквания. Да ти кажа пот секрет : напразни са-няма дядо Мраз.
пп. пропуснах коплимента, но съм сива с пагони:bigsmile:. Компа ми е цветен.blush;
В сивия сектор си ти--не ми каза в коя развъдна си.hi;
Може разбира се щом сам не можеш да отстояваш своите идеи, виждания по решенията които ще предложиш за проблемите в сектора. Редно е жена ти да ти удари едно рамо ;)
Начи кат ви чета простотиите и крамолите, ако аз бях раздавача на тоя пусти деминимис щях да раздам на всички по един пробит лев. Ама не на кошер, а на калпак. А на градския таз годишния Аскер. Той прави шоуто.