Имайки едни мисли в главата - да заповядат. Както имам само от двата, липов и манов на био цена - егати кефа.;) Хич няма да ги бавя.
Преглед за печат
Цената на био липа в момента е 5,50-6,00 ама само я предлагат и не купуват дори и да се съгласиш. На познат са му взели проби всичко му е точно и не го вдигат.
При последното обявяване на цените от Апитрейд е на 9,50 лв., а защо е паднала до там, ако е вярно, нямам отговор. Тоест имам, но не е за казване. Казвал съм го преди защо.
Иначе бат Тянко е прав. Аз го продавам на 10 лв./кг. на дребно на момента, та ще го дам за 5,50 лв.
Апитрейд не са обявявали нови цени, каквато им е практиката, но в моя район преди седмица взеха био букет на 5.80. На обаждания в последната седмица заявяват, че за момента не търсят био мед.
Защо стана така?Защото всички са като назе ама са правят на папи .:bigsmile:Рости ако не наложите пълна проверка след като дойдете на власт на всички био пчелини значи нема файда от вас.Между другото Кожуха и Бонбето играят в един отбор.Не е сигурно ,но е близко до акъля.:bigsmile:И от мен да знаеш като влезнеш в политиката там приятелки няма само интереси.:bigsmile:
ЦЕНА НА МЕДА
Абе тая тема много замрела нещо.:( Май, откак се разбра за 60-те еврака, никой не произвежда и не продава мед.:bigsmile: Ама май и никой не купува.:(
Аз сега храня с мед и не съм се интересувал дали някой купува.
Идеята ми е да ги развия до края на февруари и да слагам прашецоуловителите. Те още от сега носят прашец.
Същевременно ще настоявам, за опрашване да се иска доказателство.
Пример: добил си 1кг. прашец – опрашвал си и получаваш 60лв.
добил си 2кг. прашец – опрашвал си и получаваш 120лв.
Не си добил прашец – не си опрашвал и получаваш макари.
Като гледам сайта на Евден, май се готви да става диспечер на опрашването. Най-вероятно под нечие крило, но това са подробности.
Не е лошо като идея. Европарите като минат през диспечера и после може и да не продължат.
Абе опрашването е голяма работа.
Изглежда Корчев е прав за тупането на чувалите, то опрашване, прах, тупане - се свързани неща. Накрая кой ли ще бъде опрашен?crying;
Та да се върнем на диспечеризацията. Изглежда доходна работа.
Ще отида на магистралата, да се срещна с някоя труженичка и ще я помоля да ме свърже с нейния ДПБ ( Диспечер на Половата Борса ), малко да ми поразясни нещата.
Нали и там плащането е за опрашване?:laughing:
Няма ли да може и с перга 2 рамки перга и вземаш 60еура :bigsmile: