Пожеланията в горния пост са за Илиев.Нищо,че не се познаваме!
Преглед за печат
Честита баба Марта.Живи и здрави и засмяни.
Здравейте!ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!:ae:
Бъдете живи и здрави,весели,засмени и от БОГ благословени!
Поздрави:Цветан Димитров
С обеднен Уран 238 някой третирал ли е срещу акара?....мисля, че ефективността ще е 100%!
Ако си вкарал преди това литиев хлорид няма да е 100% .
Той се изписва след ядрена катастрофа за намаляване на радиацията в тялото.
Ако не вярваш провери.
http://picbg.net/viewpic.php?u=75865psWGC&i=872607 като няма джанки ще берем каквото има.:bigsmile:
Дака, лесно е да го кажеш, обаче... Режеш, пръскаш, цяло лято зелено и накрая само дренки, а животинките изгладнели омитат каквото е останало от лешника, гроздето и сандвичите от ръцете ти дърпат. И когато се наредят няколко години.... Чудя се дърветата как да ги обезпаразитя, с пръскачка или с моторен трион. Сега ме крепи любопитство, че от скоро се уча , но да ти кажа, хвърлям око вече на разни паркови насаждения.
пп Ще.опитам ашладисване с по-късно цъфтящи сортове. Това ми е последната идея за успех с овошките в тези климатични условия.
Тук във Форума има колега който използва син камък,но дали ще сподели с нас само той може реши.
С много стари методи за лечение е така - минават в забрава и после идва техния ренесанс. Преди 20-30 години, ако кажеш на доктори че си се излекувал с някакви билки и отвари те вземаха за мезе. А виж сега в апреките колко билкови препарати има. Имах в института една доста по-възрастна от мен колежка с язва. През пролетта, когато плъзваха охлювите тя ги гълташе живи и казваше че после месеци няма проблеми с язвата. Слагаше охлюва за 2-3 дни в чаша с вода за да се изчисти от поетата храна, после чупеше черупката и го гълташе цял! Сега има реклама на няколко продукта на база слузта на охлюви.
Хайде като се заговорихме за здраве и нетрадиционни методи за лечение да ви дам достъп до едно местенце:
http://www.tscommunication.com/test/
PS Който има интересни рецепти с пчелни продукти може да ми ги праща, ще допълваме колекцията.
Лошото е ако ти теглят куршума.:bigsmile:
Честита, първа пролет колеги
Ти колко жертви имаш, и колко магазина сложи!?!
Аз имам 1 жертва, магазините след месец.
Като гледам клиповете в тубата, и руснаците вече се оплакват от закъсняващата пролет.
Жертви 15 от 55 . За 2016-2017 от 210 =(10 ) останаха голям КАСМЕТ .
И аз лани имах доста жертви , но при теб е било погром.
При подвижно след 6 хил. д .слънчоглед и нещо друго дори и трева няма . Слънчогледа е тотално отровен . В един селски двор има повече трева от колкото на полето в 1000 декара.
По мои наблюдения на житото най много ги тровят,а есен ги тровят според мен когато пръскат стърнищата.
Споко, той Атанасов чак тая зима едва, едва казва и той, че 2016-2017 почти ги е довършил. След слънчогледа защо не ги връщаш в населено място? При мен на полето си има пояси покрай пътищата, канали от бившето поливно, тук там някоя гора, туфи с храсталаци, някакви диви треволяци растат там(не знам дали ги посещават пчелите) . От кошерите на полето съм много доволен. Всяка пролет са по-силни от тези в населеното място. Но пък и нямам 200 кошера на едно място, може и това да оказва влияние. Не знам какво да ти кажа, освен, мести ги някъде след слънчогледа.
Всички семена се продават готови напръскани с всякаква химия . Турция е близо и там няма евро дерективи . А и производителите на майки оставам безмълвен .
Валентинчо ако не разбра за съм на колелета а този Атанасов не съм го чувал нито виждал явно корифеи от форума .
Разбрал съм те много отдавна, споко. Аре hi;
А тогава защо задаваш тъпи вапроси????
Атанасов ти пак не си в час . АЗ съм земеделец но не съм зарнар отровител .
За Странджа не знам но мисля че и хора там не устанах.
Не се конфронтирайте колеги.От това печелят само нашите благодетели–зърнарите.Кат о казвам ''благодетели'' имам в предвид,че те си мислят за такива и затова си правят каквото си искат.Докато не осъдим 1 бр. благодетел –така ще е до второ пришествие.
А по синдрома Атанасов не се кахъри колега.Той си е такъв,че е корифей,корифей е.Но на бърканиците,като паприкаша е.Те май от този регион се оформиха доста такива.Пущат фитила и .................Споко.Всичко си идва на мястото.Само търпение и трезв ум!
Блажени са вярващите и всуе не прогледналите!Амин!Простен о им е на не прогледналите и заблудените овце!Отровата на нарцисизма трудно преминава при теб.Жал ми е за такова момче като теб.Хем знаеш много/според теб/,хем все питаш и искаш съвети за да оцелееш от сезон в сезон.Жалък до осиновяване си ти.Кой ли ще се смили над твоята жалка особа.:icon_arrow:
:mad:Внимавайте в цветовете на косите.
Верно,бре!Сега се сетих че май ти го бях казвал/по–точно писал/ когато изтипоса една лайняно черна пита с мед и се похвали, че всички са такива.И меда,дето го вадиш от тях си го продаваш като топъл хляб преди година или 2. Е,щом и тогава съм ти го казал/писал/ и ти не си овладял заболяването си, говори много лошо–заболяването ти от Нарцисизъм е неизлечимо.Съчувствам на хората около теб.
Ние тук сме ти свикнали,търпим те,вдигаме ти палче нагоре,подкрепяме те с доводи за да не те изгубим,че болното съзнание какво ли не може да измисли.Ха сега се успокой и гаврътни една–две Бургас–63 и положи главинка на възглавето. Спокойно,спокойно,утрото е по–мъдро от вечерта.Нали така,Нарцисе?
Ф1 не ли формулата?:bigsmile:
Абре хора стига сте се заяждали един друг, само спаиме форма с лични отношения и заяждания, нали тук е да се споделя опит, мнения и пашата и времето за дадени региони- стига сте се апали като бесни псета
Сън не те е хванало цяла вечер,та едва си издържал до 8.00 ч. в този даден от бога почивен ден.Нормалните хора си поспиват и излежават до към 10–11 часа в този ден.За една вечер имаш напредък,щом сам си осъзнал че си неизлечимо болен и си го признаваш сам.Ха сега си полегни та да набереш силици за довечера,че трябва да се изявяваш отново и отново.Сполука!
Тоя форум се превърна в място за избиване на комплекси!:mad:
Можеш, ти командваш. Ако си безпристрастен обаче, трябваше да цитираш и горния пост, преди моя.
пп. Само в тази тема ме е нападал с обиди 4-5пъти безпричинно. Е, не съм вярващ християнин-сори.
Мога да ти дам номерата на постингите, а и на тези, в които е обиждал : Бат Тянко, Манков, Юри Цветков и др.
Когато си нямате кантар на приказките, аз ли да ви бъда кантар и да ви тегля, коя от коя по - голяма глупост е и от кой е казана тя? Умни хора сте, а като започнете да се изразявате по този селяндурски начин и се вижда колко сте умни и културни. Веднага се вижда корена от който изсмуквате соковете. Казах - всичко ви идва от пространството между ушите и как боравите с него. Това е.
Ред казваш? Преди време тоя дето ти сочи надолу обиждаше на деца. Като гледам все още си дрънка тъдява.
Добре ,че има гравитация , иначе щяхме да оакаме Космоса .
Толкова ли е трудно мненията да са обрани, премислени и неутрални към личността на опонента в даден спор? Според мен е въпрос на желание. Ако започнем да се обиждаме, на какво ще заприлича форума? Или си просим диктатура от страна на модератори и собственик? От форума научавам много неща и съм благодарен за това. Надявам се и за в бъдеще да е така.
Всеки има начин на изразяване на мнение,но някой изразяват себеси.
Йорданеско Друмалеско.:bigsmile::bigsmile:
Ти гледай първом, да научиш пчелите, кога, как и колко. Че да не ти мрат. Послем, се научи как се продава мед. Пък чаак тогава може да се опитваш да ми даваш наклон на...това дали ще влизам по сайтове и какво ще правя. Ти си никой, за да определяш кой ще дрънка по сайтове и кой НЕ. hi;
Олееее. Тези студове, по никое време, съвсем ви побъркаха бе хора. Влизаме тук за отмора и разнообразие. След такива тежки думи това за някои няма да е така. И защо?
https://youtu.be/uVK1uSkPBfQ Това само заради Атанасов го показвам.:bigsmile:
Абе ефтиното си е ефтино - колкото и ниско-технологично да е то!!...затва, като сбера парички ще си купя един Лисън, че да ми е мирна чутурата, и да не откривам топлата вода са ен-ти път по най-трудния начин.
Атанасов,поне едно благодарско сложи.А аз мислех да ти пратя и малките чертежчета.:bigsmile:
Аз поне знам в какво съм специалист и в какво не. Твоята компетентност обаче в какво е никой не знае! Ти критикуваш всички, държиш се подигравателно и надменно, но не сме видели в нещо да се изявиш. Което пък обяснява добре реакциите ти на завист и злоба срещу знаещите.
Май някой друг не е в час! Поне се научи да четеш с разбиране на материала. Ето ти моя пост който коментираш:
Посочи ми къде виждаш претенции за компетентност в пчеларството или се извини (ако разбира се имаш нужното възпитание за това).
А темата, в която бяха постовете, каква е? Да не си измислил някое чудо на техниката, което унищожава МКБ.
Гледай намерил някоя честота и успял човека.:bigsmile:
А аз за втори път ти казвам, да четеш внимателно и най-вече да мислиш преди да напишеш нещо! Темата е не за пчели, а за бръмбари и аз коментирам това, което виждам на снимките в този контекст! Още по-напоително да ти обяснявам ли, че реакцията ти е повече от неадекватна???