Първоначално публикувано от
Preslav
За да е добре всеки един от нас,трябва първо да се промени към по-добро(не другите,а себе си).Да бъде съпричастен към нещастието на хората,а не да злорадства.Да си помагаме един на друг,кой с каквото може.С пари,с труд,с интелект и т.н и т.н.
Едва тогава нещата ще тръгнат напред.
След като по новините дават масови мелета по пътищата,насилие,безхабери е и безотговорност в почти всяка една сфера и в бита,това значи,че един голям процент от живущите тук - си е отишъл от тях и последната човещина и живец.От това по-страшно няма.
Даже за мен и смърттта не е толкова страшна,колкото това.
А това,че тук има хора,които гледат пчели и си нямат и идея за какво иде реч е повече от ясно.
Той казваше,че за да станеш пчелар ти трябва една сериозна теоретична подготовка,практически познания и минимум 7 години за да се добие съответния опит.
А сега каква е ?Разни програми за начинаещи...с неясен краен резултат...всъщност за "вътрешните" резултата е доизточване на държавни пари.Ако това не се спази...,следва американската мисъл,че може всеки да си легне беден и да се събуди богат!Сиреч масова експлоатация...до дупка.
Е така няма да я бъде...и вероятно до 30;40 години няма да има хора не само тук ами и на доста места по света.
[Запомнете какво съм написал и тези,които устоят на "напъна" дано си спомнят написаното от мен един ден.]
То хубаво ама практиката показва,че голямата конкуренция води до ниско качество (на труд,на продукция) и най-важното корумпирани чиновници...а оттам психично болна нация.