Друмеев, четеш от тук- от там, ама практика ти липсва!
Преглед за печат
Ха оставете момчето,пак го грабнахте.Аз съм виновен,че така се изразявам понякога,с архаизми.А те,по младите не ги знаят.
А Данчо е теоретика и ума на тяхния пчелин/и/,а братока е грубата сила за изпълнението на иновативните мероприятия замислени от Данчо.С такива впечатления съм останал от прочетеното във форума.
Чел не чел,сега със сигурност ще запомни че са пълни антиподи и повече няма да греши. Нали. Данчо?
Тук трябва да избирам на кого най-напред да отговоря-на шефа или простосмъртния като мен?
Шефа ще почака,ще уважа теб с моя отговор.
Преди година-две беше писал тук,че си имаш в къщи и спиш в едно ложе със усойница/или пепелянка/ и ако те усети как си поркаш постоянно,жална ти майка.
Ако се водим по твоята логика ти също си станал такава усойница/или пепелянка/,или според килограмите ти минаваш за питон.Така или иначе-все влечуго.Това е отговора ми за твоята гениална логика.
Апропо,само не излизай с тънкачките като някой си Другар или завършилите Изящни изкуства,изтъркаха се вече,не хващат дикиш.Ако си без доводи,не се хаби напразно.
Става все по-трудно да се комуникира с теб. Говориш на някакъв неразбираем език. На края ще ти се разбират само две думи- Ам гъл!
TSC все още не мога да те разбера. Пчела си виждал само по дискавъри но иначе лееш акъл на всички нас. Защо не се концентрираш там където ти е силата а именно в раздел електрониката. Не ми отговаряй с изречения нещо по темата имаш ли да кажеш или някое предложение. Това е стар изтъркан номер който вече не върви. Наистина дразниш не само мен а всички колеги като взимаш мнение по теми по който нямаш и грам опит. Натрупа си вече 2000 мнения и е време да спреш да спамиш всяка тема
Може и да има,за големи и лакоми шарани.Нищо лично,само за желаещи.
Аа, от там ли духал вятъра, докато му разбера посоката,... нямаше да бърша праха на клавиатурата, така де да ми е за урок.
Не знам дали си забелязал, но вземам отношение само по технически теми и икономически (бизнес) въпроси. В случая става дума за обявяване на цени. Как нислиш, правилно ли е да се обсъждат цени на нещо, което има много разновидности. Акъл не давам, обикновено задавам въпроси, които да предизвикат размисъл. Ти против какво си в моето мнение? Или по принцип си против да имам мнение и да го изразя?
Не само, че даваш акъл и то без никой да ти го иска, ами се туряш на всяка манджа, вместо мерудия. И обясни на колегите тук, как се правиш на пчелар в пушалката.
ПП Предполагам по същия начин шеташ и из групите във фейса, вероятно това ти е единственото удовлетворение на тая достолепна възраст. :bigsmile:
Предлагам да си седнете на задниците и да успокоите мислите си. Казвам го за да не ми се сърдите.
Не е ли време да му натрием носа на тоя дебелокож трол? Писна ми от неговите глупости. Вчера спрях да му отговарям защото щях да бъда безкрайно краен, но реших да не си развалям настроението. Гледам че и колегите са го подпукали ама то от дума не разбира.
Гоше , много точно го каза .
Точно в десятката !!!
Както знаете, аз съм имал най - много "закачки" с него, но все пак и той е отдавна тук и има някои продукти които се ползват от пчеларите. Понякога налитаме на някой защото малко ни дразни, но все пак говорихме за толерантността, която трябва да имаме. Не може всеки ден да гоним този или онзи. Все пак сме ние тези които правим форума. Ако започнем да се елиминираме ще свършим на нулата. В дадени моменти всеки навлиза в някакви територии в които на другите не им харесва, но при отстъпчивост може да се достигне до някакво разбирателство. Нека да го правим, като всеки прояви такова, а и всеки да помисли когато пише дали няма да превиши някакви граници. Всичко е в нас самите. На мен ми е най - лесно да "отстрелям" някой, но мисля, че не това е начина.
Ти , кой си ?
Не те познавам . ;)
Липсата на прашец на мен ми говори много .
Нали си МОД - допълни го .
Благодаря Ви !
Ще си говорим след 3 месеца .
Ма как съм си хванал Адидаските на фокус :bigsmile:
:ae:
-защото змиите не обичат да дъвчат вълна?
-защото чорапа е много дебел и дори да захапят, няма да стигнат зъбите до плътта?
-защото е загащен (ако лятото ходи с дълъг крачол) и не могат да нахлуят вътре?
-защото аромата от зимния чорап ги отблъсква?
-друго?
Ааа, ножа е дървен. Не бойте са. И снега е тънък.
Валка,има не един или двама юнака на,които в дръжките на сабите са монтирани пищови....Та един наш известен хайдутин,излегнал се до чеверме,гайди у свирят,с бакърчето-бъклицата вино му сипват..и как да не му е кеф да фърли някой "фишек"....
Браво !
Що никой не те хвали ?
Ше ги броим в края на април .
По някога съм се шегувал но понеже си сухар започваш да обиждаш. Е, гледам да не ти отвръщам, но това не може да е безкрай. Писах, че си злобар, защото такъв ти е намека за края на април. Чакаш да ми пукясат пчелите и да злорадстваш, но ни пичелиш.:bigsmile: Нали се сещаш, че няма как да умират всяка година.hi;
Хайде , оправи си правописа , че Дончев много ни кастри .
За шегите е едно , а аз ти говоря за друго .
Това не са глупост.Помисли малко като високо волтов а не като слаботоков ако си на неговото място и звъниш по 5-6 пъти и никой не ти отговаря какво би си помислил за хората с които ще работиш за напред.Все пак сме 21 век и в Германия има интернет е не е като нашия бърз но има.:bigsmile:
Глупост е да си мислиш, че ти си центъра на света и той е длъжен да се върти около теб. Насреща си имаш човек, а не телефонен секретар. Той може в този момент:
- да е зает и това да не му е до главата;
- да е в чужбина, или на место където в момента не може да се говори;
- да си е спрял времнно този телефон или просто да му е паднала батерията;
- да е болен и да не желае да разговаря (грипна епидемия е)
- просто да ти знае номера и да не желае да води разговори с теб!
И още хиляди възможности. Пишеш мейл, задаваш си питанките и чакаш.
А аз се чудех що хората мислят , че ми липсват първите 7 години. Той някой изтрие от поста друг го допълни .Това си е живо сексуално посегателство.:bigsmile:
Ех, ех, ех. Чудя се как и дали има смисъл да пиша, за да защитя правотата си.
Здравейте,
Друмев, не е ли обратното? Като пийнеш от "препарата" да ти порастват криле?
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
То тогаз, той Венци ще трябва да те вземе за рекламно лице, след като патентова продукта!
Нагледно да показваш как помъдряваш!
Наздраве!
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Друмев, Друмев, и двете не са ми по сърце!!!!! Ама щом казваш, така да бъде!
Поздрави, без наздраве! Г. Георгиев
Гербаджии осраха темата .
Ех , как си проличаха .
Като дребни рибки .
Хвърляш и вадиш . :)
Не понял ?
Не ме разбра ?
Скоро и ти си във водовъртежа с .... .
Разбирам те , Атанасов .
Ти , никога не се стрелял с ,,Фагот ,, , а само с СПГ .
Аз , говоря истината .
Уважаеми, ще си позволя да поспоря с вас, като най-интелигентно звучащ от "опонентите" (с варненския алкохолно зависим екземпляр с леки психични отклонения няма смисъл да се спори).
Да предположим, че има "скрит смисъл" на така наречената джендър "уловка", какво ви притеснява?
Дали , да споря за останалите 5% ?
Ти , не си от графитите .
Атанасов, ти за ниско интелигентен ли се смяташ или си на принципа - не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле, че ми бучиш този пръст?