Благодаря,тия дни ще споделя.Остана само 1 кошер тоя с 11 рамки пило в Златарица и в Елена пчелина да проверя и ще пиша.
За сега мога да споделя,че не изпълних това което си бях задал за цели.Повече или по малко съм постигнал вие ще прецените.
Преглед за печат
Благодаря,тия дни ще споделя.Остана само 1 кошер тоя с 11 рамки пило в Златарица и в Елена пчелина да проверя и ще пиша.
За сега мога да споделя,че не изпълних това което си бях задал за цели.Повече или по малко съм постигнал вие ще прецените.
Аз съм доволен. Постигнах да си сменя 10 майки с техните си дъщери. А от към добив съм повече от доволен, надхвърлям 65кг. средно. Меда го продадох, взех парите и се готвя за 2018. hi;
Ако не е тайна каква му е средната цена?
4,50лв. От Раковски го взеха. Дадох само слънчогледа-букет. Акацията и ливадата си оставих( те са малко) а също и последните 4 тенекии.
П.П. Тая година слънчогледа-букет доста интересен излезе.
Слънчувката я продадох от изгодно по изгодно/Виж на Матеев младчи обявата за рамки/.Такава цена на слънчувка няма в БГ.Не го лаская момчето,но работи точно и корекно.Просто грешката е в мен е,че не изчеслих кои кошери какво ще правят с 5-10 дена.
Сега го сметнах с “точност“ 63.63636363 ми е средния добив.