Защо не го продаваш?
Преглед за печат
Ами на кой да го продам ? Аз писах миналата година на 1-2 места, ама явно никой не иска мед и си го държа. Разбирам за подкупите, ама не ми се налага и дано така да бъде. А относно манастири или на някой който му трябва с удоволствие бих го дарил. Но просто не знам такива.
Ами аз наистина се занимавам с компютри това мие професията, освен това и с доста други неща. При пчелите стана просто случайно :) Ако ти желаеш и искаш да ги гледаш, ела ще ти ги продам барабар с кошерите и инвентара на половин цена :) ... А пък аз ще си оставя само 1 :) ..
Само да ти кажа че при мен досега не е имало смъртност. Не знам ти какво разбираш под "коландрене" :) Аз може и да не мога да ги коладра, ама си седат и се умножават и не боледуват и тн ..
Благодаря за предложението! Моите семейства се "въртят" около стоте и не са ми нужни повече. Две дини под една мишница се носят трудно - собствен опит, но... Аз съм частично наследствен пчелар, когато реших да възродя занаята бях на двадесет и горница години, въпреки сигурната ми трудова дейност. Вече съм на петдесет и няколко и от позицията на времето си правя изводите. Та така де - не всичко което хвърчи, се яде. ;)
Аз приемам съвети на драго сърце. При мен имаше 13 изостанали кошера в съседния двор, в единия влезе рояк и така стана. Всъщност никой не ме е питал какво искам. То ми беше просто интересно и се занимавам с удоволствие. Обаче кошерите се увеличават :) и меда се увеличава. И всичко се увеличава, без да ме пита много какво мисля по въпроса :)
:) Карай да върви, явно някъде нещо бъркам, ама никой не казва какво точно :) .. Само не казвайте отново "всеки сам трябва да извърви пчеларския си път" :) .. За какво трябва да си троша главата като вие може да ми помогнете със съвети :) и да бъдете така добри да ме предпазите от това да си строша главата. Правил съм го няколко пъти, включая и тазгодишното тежко счупване на крака от което още се оправям и още контузии и тн . :)
ч