Сега и маната ти не е в горната граница. И пак питам. С какво ги пълниш тези четири магазина? За един месец има - няма.:tres:
Преглед за печат
Някой пълнят и повече от четири магазина :-):-):-)
Качвал съм снимки в форума, потърси ги или питай Атанасов пой ги има копирани в компа си.
Със захар бе.:bigsmile: Той сам нема си признае. Пък и дали са пълни....:bigsmile: 7 тона мед на 1 000 магазина, аз на това не му казвам пълно.;)
Всички книги са писани от хора които
1 Не са си гледали пчелите в моя район
2 Не са отглеждали " уличната превъзходна " която имам аз
3 Не са имали моят инвентар ... и т.н. - всяка книга е опасна за неподготвеният ум ( може да ме цитирате ) .
Хубав пост и е така ама не точно. Същото може и да се каже и за най голямият практик давайки съвети ами тои също е в друг район.
От книгите съм научил няма най добър кошер /както каза Слънчо -практик е човека не може да му се отрече:лежаци стърчаци все тая/ няма най добра система на пчеларстване, за породите (не съм компетентен ама и те са с + и - убеден съм/ та какво остава на неща като климат не можем да влияем можем да намерим място с добри медоноси и да се надяваме да имаме късмет като си свършим правилно долу горе работата.
Та за мен най важното е да научим биологията на пчелното семейство и разбира се заболяванията ама кажи речи то пак си е биология, та Радоев писал за начало на пчеларската гдина 1 август/или кога си там/ а при Янчо е 1октомви при друг е 1 ноември какъв е проблема знаеш биологията и смяташ няма пило разход на гориво 800гр. на месец започва пилото 2кг. на месец, после следва 6кг. за месец и те така.
Така и с другите работи, а и много хора периода от края на пашата до края на пилото го нямат за нищо и понякога има изненади.
П.П. Поста го написах с идеята че трябва да се чете на един руски пчеларски саит логото е който има информацията владее ситуацията.