Бре колеги,вие отсега се чепкате,какво остава зимата когато няма какво да правите ще вземе да се гърмите и замеряте с......................
Чудя се защо във всеки форум е едно и също не мога да разбера какво доказвате един на друг.
Преглед за печат
Бре колеги,вие отсега се чепкате,какво остава зимата когато няма какво да правите ще вземе да се гърмите и замеряте с......................
Чудя се защо във всеки форум е едно и също не мога да разбера какво доказвате един на друг.
Споко, повечето си пием ракията!
На Бате Юри съветите не трябва да се приемат първосигнално. Седни някъде, гледай в една точка и дълго мисли какво е искал да ти каже. И дано да уцелиш после кого да слушаш, че да не станат разочарованията догодина още по-страшни. При увеличение на пчелина повече от двуразово тюхкането във форума по повод разходи на мен ми звучи цинично. Даже и мед искаш... Може и да става някъде така, ама не е задължително да става навсякъде и при всеки. Ей го, в другия край на форума пък за ДНА /по-зрелите колеги да не го бъркат с Дом на Народната Армия;)/ почнаха да говорят... Та така, харчи си паричките разумно и не се опитвай да се надскачаш сам със себе си.
Стискам ти палци с колкото влезеш в зимата, с толкова да посрещнеш първа паша.
Трябва да бъдем и гадатели, че да разберем някой съвети.:cool:
Бъди сигурен, че така и ще изляза, както съм влязъл.Аз не си оставям пчелите неподготвени.Не се скъпя в подхранването и третирането.И мерси за метода ти за гледане в една точка...при теб може и да е продуктивен, на мен не ми нужен.И само да попитам...Изпитвате някакво удоволствие да се шегувате на гърба на младите ли?Помнете,че някога и вие сте били такива.
ЗАПОЧВАМ С ФАКТИТЕ–1.Доказателство че ти си известил във форума,че вадиш по 400лв. от кошер е твоя пост 226 на стр.7 в тема''Кошер Фарар–методи за пчеларстване.'' Това доказателство намерих за 1/8 от денонощието с моите мижави умения по компютрите и помощта на Приятели.И на това ли се надяваше? На моята туткавост с компютъра или на страха ми от Администратора.Щам си толкова късопаметен ,записвай си в едно тефтерче/халваджийско/ къде ,какво слово блудстваш.Ще продължа с доказателствата за да те разоблича на 100%,но ми трябва технологично време.Толкова внимание на един Голям лъжец,който не знае какво е писал и къде.Г–н администратор,г–н Собственик на форума,не вземайте такива крути решения импулсивно защото съм Ви неприятен с моята прямота в писането и изказа си.Първата обида не е от моя страна,аз само отговорих,а сега съм принуден да търся следващите доказателства пришпорен от вашето предупреждение.Мисля, че с първото доказателство което се чете от всички тук,документирано,прошнуро вано,със входящ номер 226 ,червения шрифт в поста Ви трябва да се отнася за друго лице/не пиша колега,той никога не може да бъде колега / Преди да ме банните завинаги,потърсете му постовете и ще се уверите в правотата на написаното от мен/на мен,като лаик ще ми е необходимо доста време.За Вас –15–на минути./Но на вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата,така че забрави.Все още имам приятели.Все някой ще помогне да намеря и останалите разобличаващи доказателства на позьорството,лъжливостта
и безочието на този индивид.А те са тук,написани от самия него във форума. Така че,трябва ми време и ще го разоблича напълно.Впрочем и това го разобличава като лъжец.Претеглете–кой на кого да се извинява и кой да е анатемосания.Можете да ме изгоните,Лъжеца го разобличех.
http://pchelari.com/forum/images/sty...quote_icon.png Първоначално публикувано от ch.atanasov http://pchelari.com/forum/images/sty...post-right.png
Еее, то бива фантастика ,ама чак толкова.
- :laughing:
То за да вадиш 400 лв на кошер се иска фантазия, или ги гледаш като всички останали и вадиш по 100 лв.
Това ли успя да измучиш от форума? Заял си се с мен още от началото на регистрацията ми в форума. Не ти харесва начина ми на пчеларстване, мислене, ръкопис или просто за спорта се заяждаш. Този пост доказва единствено различията ни в мисленето. Искам да прочета каде съм писал - АЗ СПЕЧЕЛИХ 400 ЛВ ОТ КОШЕР,толкова ли е трудно на теб и твойте приятели? Бил си ме разобличил? Това ако е разобличение, хвала на Господ. Все едно да видиш жена си с комшията, да си говорят в хода на блока и ти да я обвиниш, че мислила да ти изневери. Странна логика? Можеше и само с едно изречение, да покажеш това, което си решил, че може да ми извъртиш написаните думи, не беше нужно пак да започваш с обидите. Моля само господин Матеев, да не изтрива засега написаното от теб и мен и да ти даде още една седмица време за търсене на доказателства. Ще ми е любопитно, докаде може да стигнеш/паднеш/в опитите си, да ми оплюеш името.
Абе вие двамата ако имате някакъв спор си го решавайте чрез ЛС. Не ангажирайте другите с това и не пълнете темата с глупости!