Щом си рекъл, нека отклоним темата. Да, играха добре, щом и на теб ти е харесал мача, значи са успели да спечелят още един почитател на играта.
Преглед за печат
На мен и мач също ми хареса, но темата за свините по ми е на сърце.:bigsmile:Калински добре ли ми е френския?:bigsmile:
Колко литра е бутилката колега Янев ?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3628
Описани всички параметри
Оо....паааааа! Пак грешка,др.Цветков. Тоя Коста,да не би да го сънуваш всяка вечер,че да ме именуваш с това име? Ще трябва да ми купуваш нов костюм,риза,вратовръзка/тъмно синя,тя ще определи цвета на костюма и др./ Започна много да грешиш,др. Цветков! Да не би да си се разболял отново? Не мисля ,че е така.Просто този път си неподготвен.Изкалигроафис една сентенция в пост по мой адрес,без да ме познаваш.Народа казва–Каквото посееш,това ще пожънеш.
По–лошото е –Сееш вятър,жънеш бури.Никога не оставам магарето си в калта.Винаги е изтимарено, нахранено и напоено.Ако си мислиш,че нещата ги оставям на само тек–жестоко се лъжеш.
Ха сега,като си психолог,ще река и медиум кажи ми на колко ракии съм?Часът е 22.45. Познаеш ли,бурето ти го изпращам.ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ НА 1 ГОДИНА СКОРОСМЪРТНИЦАТА.В момента съм заложил 4 бидона по 150 л с мускатово без грам захар.Ракия от захар не пия,може да е на 10 години веднъж, по някакъв повод.
Сега разбра ли защо Аз не съм Коста? И кажи на подгласниците си,че те вървят по утъпкан път и е лесно.Аз съм го утъпкал/и такива като мен преди 40–50 години/.Единият от подгласниците ти/мисля че пчеларства в Айтоско/има високо кръвно.Обади му се и му кажи да пие ракия произведена без захар/100мл. –сутрин,100мл.–вечер,преди храна/.Освен това,след стотака сутрин–1 супена лъжица Чист пчелен мед на гладно и тогава да отива да прави милини.Това е от приятелски чувства към него,не към теб и е съвсем сериозно.Може и с теб да станем приятели и да ти дам някоя рецепта,като за теб.
Не съм медиум,народа е такъв.През вековете,народа синтезира толкова много неща които са полезни за нас.Но ние не умеем да ги използваме.
Разгеле,събрахте се.:bigsmile:Аз пак днес бях с подържаща роля.:bigsmile:
14 Часа те чаках.Това е нов рекорд.:bigsmile:Викам си ,,сигурно си на работа,,.:bigsmile:
С времето ще се науча и аз. Все пак разработвам нова система. :bigsmile:Може и да съм втора цигулка,но като стана диригент ще си го върна с лихвите. Е как да каже нали трябва някой и да работи на пчелина от сутрин до вечер.:bigsmile:
"Лесно се сабират и унищожавт кошери и маики . Според мен годината беше лоша маиките не можаха да се развият и да започнат да снасят палноцено , това става след 1 , 2 година . НЕ бързаи , за кучето нали знаеш ."
Мухозоле, много поздрави на учителката ти по български език.sweating;
200 пчели нажилиха жена! От болницата: Бе в много тежко състояние! https://www.burgas24.bg/novini/Bylga...toyanie-752158
А успя ли да си направиш нукове от дърво,като на оня бляд.
Ачо , досега съм работил други работи .
Защо питаш ?
И аз същото.Не опрях до тях...
Скица ! :)
Обещал съм нещо на Гошо1974 и ще го направя .
И още едно за Ангел Шопов .
Така искам .
Колега АГРО, покрай дигитализацията на пчеларството беше писал, как ще цъкаш на компа и ще управляваш манго дистанционно. :bigsmile:В момента такива санират при мен. sweating;:( crying;Чудо са. :crazy: Да ти направя ли един клип, за онагледяване.:laughing:
На нашия блок вече минаха със санирането, точно от боята бяха. Знам го това чудо, нищо ново под слънцето. Сега чакам да видя от коя страна първо ще почне да пада изолацията. Обаче има и следното - при мен една от монтажните бригади също е от боята. Работят повече от останалите, като следствие изкарват повече пари от другите, особено ако работата позволява да е на акорд. Проверявал съм внимателно след тях, брак има наравно с всички останали, забележки пак толкова. Вследствие по-кратките срокове на изпълнение ми спестяват доста разходи. Ако можеха да вършат и майсторската работа, цена нямаше да имат, но, за съжаление, акъла не им достига.
Свиквайте,свиквайте момци! Това е бъдещето на България.Те ще са работниците,началниците,де путатите,министрите и президентите на бъдеща България.Забравих нещо много важно–те ще са бизнесмените/твърдо ще ви изземат тези функции най–брутално/.Сегашните олигарси ще са изчезнали предвидливо някъде извън тази територия наречена България.
Ще кажете,че съм черноглед.Не, не съм.Такава е действителността.Не трябва да си заравяме главата в пясъка като щрауса.
Преди 2 години при мен бяха само 2%,сега са 40% от персонала.А и чалгаджийското поколение след 90 година е също толкова грамотно като тях,никаква разлика м/у ''индианци и бели''относно ограмотяването.Мисля,че списването тук говори достатъчно .
Акъла им достига,грешката е твоя.Те си вземат помощите давани им от нашите заплати,а там си заработват допълнително,нелегално.Ник ой не ги търси работят ли,не работят ли,крадат ли,плячкосват ли?
Какво да ти обяснявам като всички го виждаме с очите си,навсякъде,посевместно и само псуваме.На това му се вика примиренчество с действителността.
И си прав, и не си. Да не мислиш, че на мен ми се иска да работя с манго, който не иска да го назначавам, за да не си изгуби помощите. Утре, ако стане нещо с него, аз влизам в затвора. Но, при положение, че здрави, прави младежи не искат да работят, какво друго ми остава.
Може и да съм го писал вече из темите - преди две години посред лято имах обект в района на Лом. Отивам аз в селото да търся местни общи работници. Гледам - пред магазина, на две маси, пълнолетни безработни здрави бели младежи пият бира по обяд. От време на време поръчват по една бира на вересия, пари нямат. Съобщавам им за 35 лв надник чисти пари плюс осигуровки на 8 часа работа, сравнително чиста и не е тежка, на място в селото. Колко мислите дойдоха - от 12 се явиха двама, единият изчезна на втория ден.
За съпоставка същата картинка при тъмнозелените от друго село - докато да почнем поредния обект,всеки ден ме питат "Бате, няма ли да отиваме вече на обект някъде, децата гладни." Сами си правете изводите.
Прикачен файл 8974 Като стана дума за тези и онези, какво ще кажете за този?
Отлична реколта .
Има и надграждане - силно семейство .
Добър пчелар .
"Но търпим как бавно и без съпротива
малката ни нация почва да загива.
Мъките не свършват. Бягствата не спират,
младите не раждат, старите умират,
няма го отдавна българският трепет,
чужди ни командват, своите ни трепят.
Сякаш озверя човешката природа,
где е покаянието, где е милостта,
едни чрез властта ограбват народа,
други чрез народа заграбват властта.
Затова да махнем днешните бездария
и не Бог, а ние да пазим България!"
Недялко Йорданов
Гледам много палци сте му набили на този. Големи фенове сте на потомствения комунист. Няма да правя цялостен разбор ( както едно време в училище-какво е искал да каже автора ), само ще обърна внимание на -"чужди ни командват, своите ни трепят "-. Според вас за периода след 9.09.44г. ли става въпрос ??
Бат Янчо,бат Севдо сигорно от теб е копирал това с номера.:bigsmile:Кога ще дойде време и аз да давам съвети. я по телифоня, я по мрежата, я по теливизора.:bigsmile:
Колега Мухозол, не сте ме обидил по никакъв начин. Аз сам се определям като тъп и затова моля да ми разясните цитираните ваши изказвания. Не разбирам нито едното, а още по-малко другото. А именно: 2000х3х7. Какво е това?Цитат:
В една пита има 2000 килики а в 4,8 има 2,300 .
При мен също няма акари и също съм третирал с ОК.Или голямата зимна смъртност или нещо намали акара при нас.Другото което може е, че имаше много цъфнало змийско мляко.Пчелите го посещаваха редовно.Гадая за причината но акар няма.Колега сподели същото при нас само ,че наблюдавал на контролния лист само при италиянките.
Да, голям зор. И продължава да ти е зор. Това е предположение Атанасов, че примерно няма акар, а препарата е читав. Това е отговор и за tsc1. И наистина този вариант не е трети на онези два, защото те са на tsc-то, а този е мой така да се каже. Значи го кръщавам ПЪРВИ.:bigsmile:
През пролетта писах , че нямам загуби на семейства , но няма кой да чете .
Работа трябва . Кога ? В точно определен момент .
Танасов , теб те зная . :ae:
Системата е на Христофор Сарафов от 1974 !
Охоо, ти да видиш! Форума живнал. Събудил се дедо и разбуни духовете. Какви анализи, какви изводи тура, в другата тема. :bigsmile: Той, освен че е инженер, ще се окаже и психолог, който умело провокира "амсалаците" тук.
Калински ти де се загуби като мандарини по татово време.Зазимили?:bigsmile:
Аз , те върнах 15 години - ти преди да си помирисвал мед . hi;
Утре ще те върна през 1896 .
Танасов лека вечер .
Утре ще продължим .
Танасе ти колко пъти третираш с ОК и през какъв интервал от време?
Дали аз или ти ?
При теб е ясно с твоята биба https://www.google.bg/search?q=бибер...w=1366&bih=658 :tres: Барем от бибити ти се оправи квадратната глава . :)
Пак не позна . Този път от мен да мине Танасе .
Биберона е от 1923 година .
Лягам си , че утре ме чакат такива , като теб . :pilot:
Няма проблем, щом ти е мерак сам да се "въздигаш/възкачваш", то нека да е по следният сценарий:
Прикачен файл 8995
Прикачен файл 8996
Прикачен файл 8997
Прикачен файл 8998
Прикачен файл 8999
абе, важното е да си горе(пък било то и на черешата)!!!
Калине , ти да не си спец по дуелите ?
Преди беше лесно да се управлват хора.:bigsmile: С лобут и те те слушаха и гледаха в очите.:bigsmile:
Чета поста на г-н Мутафов и се чудя да ли е възможно това, да има такава група?:bigsmile:Оставам с впечатлението , че тук има организирана групи с цел оплювания.:bigsmile:Все сам чувал за за организирани групи за кражби,отвличания и др.,но за първи път чувам за оплювания.:bigsmile:
За благозвучие ти предлагам да я наричаш "организирана" за реване и/или виене....
Според мен човек който оплюва БИО-то трябва да е БИО.:bigsmile:БИОоплювач.:bigsmile:
Знаеш ли каква модулация използва?:bigsmile:Според мен е фазова.:bigsmile:
Ти като по вещ в тия работи я кажи осцилоскоп ще трябвали или само оправляващ сигнал.:bigsmile:
Дака, от време на време си трябва управляващ импулсен към специалния мЪдуратор за да влезе във фаза. А на тоз човечец със бизнес плановете, защо му трябваше да споменава думичката БИО?! Почерня му темата веднагически.
А това не е нещо ново.:bigsmile:На мен що мислиш ,че не ми дават да си открия нова тема.:bigsmile:А какви идеи имам само.:bigsmile:
Само се чудя колко ще му е Амплитудната разлика.
Щото не усещат потенциала ти;). А и може да направиш фазово изместване. Ти си кораво к****е. Преговаряй! Ама умната! Преди малко прекръсти супермода, а искаш теми да откриваш.