Първоначално публикувано от
Дамян Дамянов
Ххахах прав си, с ръчни инструменти също ще стане работата.
Няма как да не търся най-добрите варианти да постигна дадена цел.
Сутрин ставам мъжду 06 и 10:00 и до 02:00 се занимавам само с това.
Като започна с новините, нови изследвания, мина през youtube да видя за друго решение на проблем, после минавам през 3-4 форума, лични страници, говоря по скайп с колеги от няколко държави, разпечатвам статии и ми ги преведат по-късно и проучване на цените по магазините кой какво предлага.
Във форумите съм по много часове на ден и сега си правя компютъра да ми изпраща на телефона теми и съобщения, но без голям успех.
Като започна да влизам във всичките сайтове и форум и става една мацана...почвам да им губя връзката.
През няколко часа излизам из града или обикалям по фирми и търся нещо или съм на пчелина.
По принцип към 10:00 тръгвам по фирмите дето съм си ги записал вечерта или им пиша имейли или по телефона.
След това към 12:00 се връщам хапвам на компютъра и излитам отново към 14-15:00, след това към 16-17:00 се връщам и към 21:00 излизам с приятели до към 23-00:00 и следват още 2-3-4 часа на компютъра.
През няколко дена съм на пчелина да помагам при сглобяването на кошери и това се наложи да го науча.
Дори когато съм на пчелина телефона ми е много на близо и се случва с едната ръка да стискам телефона, а с другата дъската.
С няколко колеги се чуваме всеки ден и обменяме я идея я виц :laughing:
Това е всеки ден от сутрин до вечер. Няма как да се заливаш с такова количество информация и да няма мнение :bigsmile:
Интересува ме всичко, което може да ми помогне при пчеларството и смятам, че няма как да си позволя да изоставам с информацията.
А относно "маркетинга и реализацията на пчелните продукти" завършил съм бакалавър "Икономика" и магистър "Финансов и банков мениджмънт и маркетинг" - е тук ако нямам мнение, то значи съм хвърлил много пари на вятъра :bigsmile:
Тъй като съм работил в 3 фирми занимаващи се с търговия на строителни материали и строителна дейност, то няма как да не познавам дървото,топлоизолациите,ме талите и какво ли още не. Много ми беше полезен този стаж сега при пчеларството, тъй като се познавам с повечето(да не кажа всички) собственици на фирми или управители на борси и т.н
Обясних ли на дълго и широко:laughing:
Винаги се радвам като помогна на колега или поне му оправя настроението, че пчеларството натоварва понякога. :)