Да бе да, ако изключим тази година дето с това пръскане ти ги умориха, вадиш по твои думи по 300 лв на кошер и то в планински район/страната на чудесата/, ама си траеш и ти, да не вземат да ти скочат и на теб с думите, че си лъжец :-):-):-):-).
Преглед за печат
Борка, смело можем да кажем, че каквито сме пчеларите- такава ни е и държавата!
Борислав преди мен е казал основното което трябва да се каже по въпроса, но понеже си ме цитирал, а пък и малко по-напред викаш че си чешем езиците. Значи тука прости няма, на мен това ми е ясно, а и на повечето форумджии също. Себестойността на продукцията и рентабилността от дейността си я знаеш единствено и само ти и никой друг не може да ти я каже. Ся, че у тефтера не нанасяш точни данни и това ти извърта цялата информация си е твой избор. Изводите които си си направил дотук няма как да са релевантни и за другите колеги, сори.
Колегата токо ме подсети. Преди много години в "Пчела и кошер" мисля че Илия Цонев беше качвал нещо примерно за себестойността на меда. В началото на форума /или при Динко беше, не помня/ Димитър Бонев също беше качвал някаква таблица с разходи, приходи и т.н. Ще ги потърся и ще ги кача в темата, ама довечера, че сега отивам да варя компоти.
Разходи не смятам.....каквото трябва и е нужно-ДАВАМ. И после го забравям на момента. Ама най-мразим “някой си“ да ме бие в приходите надолу, само щото международното му ниво било такова или пък, че някакви си ДЖАПАНЕТА били дошли на ресторант у България.........hi;
Това казах вчера .
Сега прочетох в нета ,че в монтанско на Софрон му е предложена цена 6,50 за букет,слънчоглед.