Колега ако има от Правец нека се включи и да покаже.От София до Елена човек може да я види бре Калински.:bigsmile:
Преглед за печат
Колега ако има от Правец нека се включи и да покаже.От София до Елена човек може да я види бре Калински.:bigsmile:
Теодорине, нищо не показваш и в крайна сметка, нищо съществено не казваш. Нали каза, че имаш вече някаква разработка, май ни пързаляш. Ти, след като си толкова учен, поне да беше препрочел туй-онуй и по психология, та да разбереш нещо за интересите на хората, защото пчеларя не го интересува какви сили влияят на меда, за да се изцеди от питата, а как пчелите да му донесът повече от благинката.
Казваш - връщаш се от там, ама от къде - незнам.
Колеги моля не се пенявите,че дразните тия с 3 рамковата центрофуга със 150 семейства.Хубаво спорите не ми е проблем ,но по не колко майки сте убили с вашата центрофуга пишете.:bigsmile:/добре че сръбнах ,че прописах.:bigsmile:Кога е мярката за инвертар?З а инверта е ясно да ли е за подхранване или за вадене,но едно е сигурно винаги при тоя метод се печелят денги.
То и аз като малък вярвах,че борчето ражда марципан.:bigsmile:
Пиши пиши той горския дебне ,а кмета си гушка от опт мен и дргио4 умрели
братчеда/та/.:laughing:
Прекалено си толерантен към подобни грешки на природата Адашче,като негово подобие!И погледни кой му благодари?Същото подобие.Защото страхливите използват маши,за да не се опарят.:laughing::cool:Ама на теб тепърва ти предстои да опознаваш хората.Ти си в подножието на големия баир наречен Живот,а аз съм прехвърлил билото и съм в подножието, но от татък.Какви ли не съм ги срещал.От лице приятни,по–лице приятни,но душите им.............душите им вонят,по лошо и от непрани чорапи,смрад на мърша.Преценяй ги не по това какво ти казват в момента,а по това какво правят като се обърнеш с гръб към тях.Тогава показват истинското си лице/разбира се ако имат такова,обикновено са безлични,амеби./Виждам ,че си прекалено отворен към хората.Притвори едната порта,защото през широко отворената врата влизат всякакви хора.Овсички хора трябва да се научи да да разбереш кои са човеци.Хора много на този свят,но човеците са малко.Това ми го е казал дядо ми,и излезе прав.Казах си само мнението,ти си зрял мъж и сам ще си прецениш.