Е, все пак не е лошо и някое дръвче да сложиш, да има къде да се закачат рояците поне :) .
30.01.2015, 21:12
Nik_m
Цитат:
Първоначално публикувано от simo
Е, все пак не е лошо и някое дръвче да сложиш, да има къде да се закачат рояците поне :) .
Загледай се по внимателно, от северната и от западната страна съм насадил 10 дръвчета миналата година и съм ги разположил така, че да не правят сянка на пчелина.
30.01.2015, 22:02
borislav aleksandrov
Цитат:
Първоначално публикувано от Nik_m
Загледай се по внимателно, от северната и от западната страна съм насадил 10 дръвчета миналата година и съм ги разположил така, че да не правят сянка на пчелина.
защо не искаш да ти правят сянка на пчелина?
30.01.2015, 22:43
Nik_m
Цитат:
Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
защо не искаш да ти правят сянка на пчелина?
Имах семейства под дървета и забелязах че започват да работят след другите за това отрязах дървета които бяха посред двора.
30.01.2015, 22:46
borislav aleksandrov
аз ако има как всички бих ги сложил под дървета...
30.01.2015, 22:47
Петър84
Цитат:
...........................................
Ник сега изглеждат супер,но не забравяй че не винаги ще бъдат такива.От времето,слънцето ще почне да им се лющи боята.Важното е вътре какво става в кошера.Външния вид не е толкова важен.
30.01.2015, 23:01
Nik_m
Цитат:
Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
аз ако има как всички бих ги сложил под дървета...
Всеки си има собствено мнение :)
30.01.2015, 23:05
Nik_m
Цитат:
Първоначално публикувано от Петър84
Ник сега изглеждат супер,но не забравяй че не винаги ще бъдат такива.От времето,слънцето ще почне да им се лющи боята.Важното е вътре какво става в кошера.Външния вид не е толкова важен.
Минавам го с шлайфа, нова боя и са готови. А за вътре, грижа се за тях добре според моите разбирания а останалото е божа работа.
01.02.2015, 14:48
Цеко
Цитат:
Имах семейства под дървета и забелязах че започват да работят след другите за това отрязах дървета които бяха посред двора.
А когато е жега и висят „на брада“ не им ли намалява работоспособността?
01.02.2015, 16:30
радо
Цитат:
Първоначално публикувано от Цеко
А когато е жега и висят „на брада“ не им ли намалява работоспособността?
Ако не знаеш пчелите не стоят "на брада" от жегите ,а поради безработица :bigsmile: .