Първоначално публикувано от
Mateev
В интерес на истината след като приключи срещата, с д-р Маринов говорихме поне още половин час на стъпалата на БАБХ. Тогава диртектно го избъзиках "Защо не ми дадеш достъп до ВЕТИС, за да мога реално да видя какви са ви проблемите, и да ви дам експертно мение как да ги разрешите.". Той се усмихна и ми каза "Подай молба, и ако отговяряш на законовите изисквания, ще получиш достъп". Аз също се усмихнах и след това забравих за този майтап, но на другия ден като ровех в интернет попаднах на един документ, според който се оказа, че аз НАИСТИНА ИМАМ ПРАВО НА ДОСТЪП ДО ВЕТИС като председател на развъдна организация, занимаваща се със селекционна и развъдна дейност на животни (в случая пчели).
И така майтапа вече се превърна в ИСТИНА и още в понеделник аз ще подам молба за получаване на достъп до ВЕТИС. И ако я удовлетворят (а би трябвало да я удовлетворят), ще се наложи да изкарам някакви курсове (така е по закон) и от този момент нататък ще получа достъп и във форума ще сме много по информирани с това какво се случва в държавата със сектор Животновъдство и по слециално с пчелите от този сектор.
Специално за достъпа има различни нива на достъп, и аз не знам какво точно ниво ще ми дадат, но при всички случаи заедно с вас ще имаме много повече информация от тази, която я имаме в момента.