Усещат се "расистки" намеци май за тия дето имат ток и не го плащат. ;)Ама те същите и вода не плащат...? :bigsmile:А, обясни го де?:laughing:
Преглед за печат
Сега Янчо,/не използвам ника ти за обръщение,а собственото ти име.Би трябвало да ти сигнализира защо./аз не мисля подобно нещо,че ти лъжеш.Аз мисля че ти не си следиш мислите изписани в предишните постове и затова се получават разминавания в изказаното от теб.Просто констатирам неточности–Пост 4491–Отдаде 4–5 дена да съберат ............. .А тук пишеш –Това което събраха е от 20–на дена...................Кое от двете е вярното?Не търся конфронтация,търся истината и само истината.Предлагаш ми да посетя другата класна стая за да се уверя в твоята правота.Благодаря!!!!Бях поканен гост там точно когато отритнахте един,може би бъдещ пчелар–пишещ полу–разбираемо,но все пак питащ–Какво да прави с неговата пчеличка?Подиграхте го и дори му връчихте ЖЪЛТА КНИЖКА.Знаеш на кого се дава такава?Отвратих се от само мнителността на повечето обитатели на другата класна стая.Впрочем,виждам че посещават и тази класна стая,но без излишна наглост.Така че,благодаря,това е моята класна стая,още отколе.
Пчелите може Гогол винаги да те изненадат,докато се ухилиш и да се озъбиш.;)
ПРЕДИ- тази думичка е записана пред 20-то дена. Моля чети по внимателно. Наистина пиша за момента това което ми е в главата и не се замислям какво съм писал по рано, но винаги при директно запитване ако трябва пояснявам какво съм имал в предвид. За другата стая какво да кажа, както и в тази, хора всякакви. За снимките тука за да ги кача трябва да ги е направя в по малък формат, а ни ми се занимава на телефона да го правя. Ника ми е името на едната фирма.
Времето ще покаже.Аз съм начинаещ но който ми е направил мръсно на пчелина хубаво не е видял.Дядо Боже гледа,забавя но не забравя.;)
Абе гледа, ама на Гогол дрънканиците явно ги пропуска? Той все се явява коректив на някой! Все някой погрешно се изразил. Е, голям кривиндел голямо нещо? И ние помним какви си ги писал, и ние не сме забравили откъде сме тръгнали! А когато някой не само пита и демагогства, но и обижда с перо ли да го галим и поощряваме?
Казаха ми да насадя маточина около кошерите за да бъдат по спокойни.Има ли смисъл в това
Да,но да не е по дълбоко от 3 см.
А това пък защо? Наистина ми е любопитно!