Не знам защо си мислех, че си служил като...футболист! Имаше един Матеев преди 30-тина (и повече) години в "Чардафон Орловец"...
Преглед за печат
При положение че има нови медикаменти които не се нуждаят от сложна дозировка, не бих се занимавал с урбазона (дай Боже дано и да не ми се налага).
Нееее, явно е грешка в имената. Бях радист (най-добрия) и на мене се падна честа по време на тревоги да стоя на най-възловото място и да приемам донесения от радарните станции с висока скорост (координати на самолети във въздуха). Пишех в една тетрадка със скорост над 140 знака в минута. Над главата ми стоеше телефонист и диктуваше приетото от мене на долния етаж на планшетистите, които го рисуваха на един огромен екран с размери сигурно 20 на 6 метра. Пред екрана стояха генерали и решаваха дали да натиснат червения бутон или не (тревога и евентуално ядрена война). Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.
Благодаря за вниманието, питайте държавните администрации колко съм готина. :laughing: Добре, минавам на "ти", започнах да посвиквам във форума.
Казахте, че пчелната отрова сваля кръвното, алергозанът също, урбазонът също. Моето кръвно е близо до нулата ежедневно, предполагам ако ми се наложи да реагирам при алергичен шок ще трябва да залагам на адреналина.
Има и друго универсално лекарство за което пише,че е задължително да присъства в аптечката на пчелина,но не присъства в аптечката на колата...Твърд алкохол-ракия.Количество ДО 30ммл-40ммл,приети на "залп" действат обратно на пчелната отрова.Но над 50ммл действат успоредно с отровата.Така,че и тук има дозировка....
Обещавам утре да пробвам да "ударя едно рамо" на кръвното,но не с дробчета,а с цели гъши и не панирани,а на жар....За резултата от експеримента очаквайте понеделник-вторник.
Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.
Брях... аз се чудех защо преди 30-тина години заспивах спокойно по Родопските чукари,а сега малко ми е неспокоен съня.
Пак щях да се извиня, но сега като разбрах, че наистина е много готина, защото много хора го потвърдиха, отново бих го направил -дори лично. За да се убедя, че е така.
П.П. Интересно - всички я познават само аз не!? Това трябва да се поправи.:bigsmile: