Матеев , права е била съпругата ти за гардероба.
То , това цялото го няма в ,,Моделист ,, и ,,Моделистика,, на куп.
Скоро , ще допълниш колекцията и с ракети . Работя по едни модели ,та да видим.
Все пак съм -,,МиГ-25 ,, и ,,Delta.e,, .
Преглед за печат
Матеев , права е била съпругата ти за гардероба.
То , това цялото го няма в ,,Моделист ,, и ,,Моделистика,, на куп.
Скоро , ще допълниш колекцията и с ракети . Работя по едни модели ,та да видим.
Все пак съм -,,МиГ-25 ,, и ,,Delta.e,, .
Ха-ха .... Оттървах се от една болест и се заразих с друга - ПЧЕЛАРСТВОТО ...... И отново ден и нощ мисълта ми и действията ми са на едно единствено място, а всичко друго е заебано ..... Няма ден, няма нощ, няма събота, няма неделя - бачкане безкрай ..... Това за отпуска или почивка - не си го спомням да ми се е случвало през последните няколко години. Морето - ами гледам го през крив макарон и ха-ха .... по снимките в интернет ......
И най-интересното - аз съм висшия шеф и мога да си изляза в отпуска когато си поискам и колкото си поискам. Мога да си позволя да отида в която си искам точка на света и да стоя там (и да се кефя) когато си искам и колкото си искам. Никой не може да ме командва, никой не може да ми попречи ..... И понеже го имам това право, всъщност никога не се възползвам от него ...... Ирония на съдбата ....
Това според мене е просто НАЧИН НА ЖИВОТ. Правя го толкова отдавна, щото към днешна дата това вече се е превърнало за мене в ЗОНА НА КОМФОРТ. Просто не мога да си представя по различен живот от това непрекъснато да съм пред компютъра и да смятам, планирам, организирам и т.н. Дори и в командировка компютъра е с мене. Дори и в самолета все нещо се налага да разцъквам. Ако някой ми измъкне компютъра от ръцете, започвам да смятам и да планирам на ум.
Тука е мястото да кажа един майтап:
Преди няколко години, когато се занимавах със слънчеви централи, единственото ми любимо занимание когато вървя по улицата беше да гледам покривите на сградите и да смятам на ум колко KWp централа може да се построи на всеки един покрив. Сега пък като пътувам с колата в командировка, непрекъснато оглеждам местностите и преценявам каква паша има по тях и дали дадената местност е подходяща за пчелин.
http://rechnik.newage.bg/%D1%85%D0%B...%8A%D0%BC.html -та твоето е работоХОЛИЗЪМ. Е можеше и да е къде, къде по-лошо( алкоХОЛИЗЪМ примерно:bigsmile: и то е НАЧИН НА ЖИВОТ)
Матеев , не си излекуван от болестта .Просто си минал от едни хвъркати на други .
Тези други , носят и пари .:)
Важното е човек да си доставя удоволствие от живота - толкова е кратък........ А ако и работата носи удоволствие - какво по-добро от това .......