Звънни в Туплекс, продават лепило на тубички. Аз си купих, но не е при мен, да го погледна.
Преглед за печат
Звънни в Туплекс, продават лепило на тубички. Аз си купих, но не е при мен, да го погледна.
Рости, не че нещо. Но преди 9 години си смених ВиК инсталацията на къщата. Та точно това лепило дето го продават по железариите не става да лепи “сивите“ тръби. За хранилки не знам как ще ги залепи. Или пък сега, след 9 години да са пуснали някакво по-добро лепило.
Гарантирам на 100% над 100 хранилки трети сезон.
Рости, благодарско че се включваш. Поразгледах разни лепила, но не ми се правят експерименти. Не се ли сещаш за марката.
Да не е това ?
http://www.vector.bg/storage/Galeria...20100%20ml.JPG
Това е.
Успех
Здравейте,
Чанко, имам питане, с каква дебелина ти е пвце-то? Ако не ти представлява проблем, може ли снимки в процеса на изработването? С какво ще го режеш, разкрояваш? Предварително благодаря!
Поздрави, Г. Георгиев
Още съм в процес на умуване, даже се канех да питам Рости, колко мм. са неговите хранилки. Както се казва : да не откривам топлата вода. За рязането четох, че става с макетен нож, но май само за по-тънкото. Може би ще става на циркуляра- не съм рязал до сега.
Здравейте,
Изпаднаха ми два листа по около метър на метър с дебелина около 1см. Доста време ги мисля! Много съм мераклия на мил. хранилка. Все си мисля, че това което имам е доста дебело?
Поздрави, Г. Георгиев
Работи спокойно и не се притеснявай .
Успех в начинанието .