Първоначално публикувано от
Bobi-M9598
Здравейте,
Благодаря Ви за мненията. Йорданов, наясно съм с лежака до толкова до колкото съм могъл да намеря информация. Изчел съм няколко пъти темите във форума. Даже съм си разпечатил по-важните неща според мен. Тогава все още не можех да се оправям (толкова добре с компа, не че сега мога, но поне не викам домашните да ми напишат нещо), Брат ми писа на ЛЕЖАКОВ когато има възможност да се срещнем, той отговори на всички във форума. Не можах да се срещна с него въпреки голямото ми желание. Всичко това което съм написал е продиктувано от невъзможността да пътувам до кошерите когато искам. Опитвам се да намеря начин, да имам силно семейство, с възможности.
Реми, може би не съм се изразил достатъчно ясно: Искам плодника ми да е на студено разположение на питите, а магазините на топло. Това е продиктувано от една информация в главата ми, която не знам от къде съм чул или прочел. Майката не се качва в магазина когато питите (рамките) са разположени напряко на плодниковете. Смята че има прекъсване на питата. Това е мотивът ми за това разположение. Смятам че майката няма да се качва в магазина. Това би облекчило работата ми.
Поздрави, ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ, И МНОГО УСПЕХИ В ЛЮБИМОТО НИ ЗАНИМАНИЕ!
Г. Георгиев