Ще ни лепнат тройката.
Преглед за печат
Ще ни лепнат тройката.
Всички залози са за повече голове,но дали ще е така;)
Всичките голове в мача за АРСЕНАЛ
Какво ли ще стане, ако Лудогорец бие, въъъъ, ще трябва да си фърлиш титлата. blush;
Надеждата умира последна:bigsmile:,но нищо не каза за залога приемаш ли?:bigsmile:
Ингилизите играят най-тъпия футбол според мен, въпреки, че те са го измислили - никаква импровизация/идея/творчество, бягат напред/назад като развалени Пършинги и се бутат като селски бекове на междуокръжни първенства....наште как може да им го набутат - една красива Делиорманска джинга!
Калине отървах ме ги тия:bigsmile:
6 -0 както викат братята,,Все в порядке,,
Сети се за АЧКАТА:bigsmile:
1;1 е моята прогноза за тая вечер.
Трябва да загубят много пари съм сложил crying;
И моя резултат е 1;1,както винаги.1 ракия и 1 вино след вечеря.....
Ако карам по твоята песен и спомена от преди две седмици, ще се наложи да пресуша двулитровата бутилка с вино още тази вечер. Струва ми се, че сега головете ще се по-малко, защото сме домакини и ще им е неудобно да ни унижават, но поне 0:3 или 4. Дано не съм прав, не за друго, ама за да не пия толкова много, че утре съм на работа.
ОО Друмев, ти жив ли си бре. Помислих си, че някой нерез те е стресирал, та чак си забравил за форума.
Калине не ме разбра.И 100;100 да завършат,моят резултат си остава 1;1.
И аз мисля,че можем да се докопаме за равен.Нищо ,че загубихме катастрофално преди 2 седмици,сега според мен мача ще е доста различен.Ако нашите са си взели поука и чакат на контра,имаме всички шансове да ги изненадаме.Само да вметна,че съм фен на Арсенал в Англия,а в България на Левски,но ще викам за Лудогорец,защото съм българин.Моята прогноза е 2:2 !
ГОЛЛЛЛЛЛЛЛ:bigsmile:
Гооооооооооол:bigsmile:убихме ги от бой:bigsmile:Наздраве
Познах дотук,ако второто няма голове и ще съм отличник :)
Калине почна да ми харесваш с мисленето си вече:bigsmile:Сигурно е от ракията на брата:bigsmile:
Като ти сложа палеца така на долу наливаш като е на горе отваряш ,ама само в тая тема :bigsmile:
21;45 е истината да не забравите да гледате:bigsmile: 3;3 моята прогноза но ще викам за наще.
Дано да викаш гоооооооооооол.
Снощи немците хубав мач:bigsmile:8:4 краен резултат
Аз като един виден познавач до този момента ще кажа победа за нашите с един гол.Трудна,но победа !Айде да пробвам с точен резултат 2:1
Дака,има да мечтаеш за тези 6 гола.Ще се затворят и двата отбора и ще е едно блъскане в централната зона на терена.Даже май ще 1:0 или 2:0 за нашите,малко голове :))))
Даже и голове нямаше:) Ако Арсенал не се изложи в Базел,Лудогорец продължава.
http://zamunda.net/download_go.php?id=496519
Ей това е превод по нашенски!
Абе не съм противник на българските отбори , но горките не могат колкото и да се мъчат!Прекалено многоги гушат с пари и те се мислят за велики футболисти.
Довечера от 21;45 ПСЖ-ЛУДОГОРЕЦ 3-2
И аз смятам,че ще ни бият,защото са друга класа.Иначе се надявам да поведем в резултата за да стане интересен мача.Лошото,че Арсенал излиза с резервите срещу Базел и много трудно ще бие.Така,че ако Лудогорец не вземе нещо,ще види Европа напролет през крив макарон/кренвирш!
Аз мога да кажа: Независимо от резултата, по-важно е да се насладим на добър футбол с участието на български отбор, който отъпква пътеката, дай Боже на повече български отбори.
Айде както казват и другите колеги ,,А дано , а да надали."И аз предпочитам нашите момчета да се представят дабре.Ще им стискаме палци!
ГОООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛ 0-1
А дано пак да викаш тъй, кога пак вкарат(ако). Ама и да не вкарат, то Арсенал ни прави услуга
0-4 е базел арсенал може спокйно да се каже че ЛУДОГОРЕЦ е в лига европа
Ей това е гол,евала.Не вярвах в шампионска лига да гледам бг отбор така да играе
Жалко за Лудогорец! Страхотна игра, на европейско ниво, ама какво да се прави - малшанс! А много ми се искаше да видя как петлите си излизат от собствения курник с оскубани опашки!
Браво на Лудогорец!Чужденците играха като българи , а българите като чужденци.Много добър мач!
Жалко че не успяха да бият , но и така направиха много добър мач!
Не се заблуждавайте момчета това е най-тотаджийския мач в последните седмици. Ми те като не играят за какво да ги гледаме има и фешън тв.
Очакването беше Лудогорец да падне и поради голямата изненада се търсят други причини.Поздравления на тима, показаха, че не всичко е пари, желанието за игра и себеотдаване дават резултати.
Страхотен мач.
Нашите лигльовци да гледат и да се учат как се играе професионален футбол, какво е дисциплина , какво е психика и какво е себеотдаване и желание за победа.
Чухте ли го този Христо Йовов какъв злобар беше ? Това завистта е голяма работа.....
Браво на момчетата. Браво на ръководството.
За Йовов знаем.От 50 см. не уцели врата 7 на 2 метра.:laughing:
Ще викаме ли за Лудогореца тая вечер...
Ддравейте!За пиенето може и да пийнем,но Лудогорец съм го намразил заради собственика му.Накукошинил се е,ще кажеш че ще кенза гребени.Може да са добри за България,но не могат да играят на Европеиска сцена.
Поздрави:Цветан Димитров
Друмееев, де изчезна? Това е твоята тема. Днес има мач, а ти - ни дума за това.
Е как бре 1;3 давам резултат.
Да ви напомня,че мача почна.
БРАВО на нашите момче.Калински имам 1л почепушка вече да знаеш.:bigsmile:
Довечера в 22:00. :yahoo:
Да 4;1 давам аз резултат.
СЖ 2;2.....
Друмев, аз за сега вземам, а не "давам", защото чакам още да тече :)
3 та пия Калински за щастие, да но разваля каръка.:bigsmile:
ГООООООООЛ, не бях виждал скоро такъв.
Видях победата в къщи. Ще има още луди мачове, все пак е ЛУДОгорец!
Да не забравите тая вечер мача на ЛУДОГОРЕЦ В лига Европа.
По кой канал ще го дават?
БНТ1 1:2 за наще давам резултат
0-2 за наще
Браво и наздравееее.
Пак не познах, но пък пак бихме:bigsmile:
Браво на момчетата. Наще да гледат и да се учат на дисциплина, техника и на себераздаване И НА ФУТБОЛ.
Да не забравите тая вечер от 20 00 да подкрепим нашите орли
Прогнозата ми е 3-1
1-0.............
2:0 твърдо
Голлллл 1 0 Мързелиньо.:bigsmile:
1;1crying;
Жалко първото ги изтървах ме.
Жалко или не, турците ни направиха услуга като изравниха на немците :)