Малко си прав с мутациите, ама и малко не си. Преди време лабораториите работеха за нас, а сега против нас.;)
Преглед за печат
Много хора не вярват в конспирации не знам дали е конспирация но от кризите все някой печели.Между другото няма да се учудя след година две де ни стане хляба 5лв.що ще трябва да се строи космически флот да се бием с извънземните де ще ни налазят.
П.П.Прозореца на Овертон.
Тая е като хипопотам затънал в собствените си лайна, но отворил огромна уста за още. То като погледне човек май у името ѝ си подсказва съдържанието.Усра фон дер Лайнен.:laughing:
Нашата трагедия е , че няма "демократичен" механизъм за премахване на такива екземпляри от европейската администрация.Тая администрация е минала "коминтерна" и ЦК на КПСС взети заедно.У тях правото .У тях силата.А ние от трън та на глог.
Аз ще пиша съвсем малко по това коети си казал. Има пак изследвания, които съм гледал преди доста време. В тях нашата страна пак е на едно от първите места и то е по антибиотична резистентност и това е от много години така . Добрия стар пеницилин защо мислиш не се изписва от години. Много е просто, в България отдавна не действа и има резистентност към него. В други страни където съм живял и до ден днешен се изписва и се лекуват с него хората. Затова ви казвам че навързвате нещата по малко .. не дотолкова последователен начин. Едното няма общо с другото. Пробива в нашата система на здравеопазване не би следвало да се свързва с коронавируса ... Както и това че някои лекари решиха че кортикостероидите са манна небесна за потискане на автоимунната реакция при корона вирус и поради тази причина едвам успявах да купя такива лекарства за майка ми която е боллна от автоимунно заболяване, тъй като хората в България ги изкупиха без дори да са били болни някога и ще ги изхвърлят скоро, ако не са го направили вече.
А относно "онези" лаборатории .. зависи какво имате предвид .. Няма да цитирам точни източници, тъй като за мен те са в сверата на твърденията и са недоказани, въпреки че са изказани от уж големи учени. .. Единия от тях каза че лабораторията в Ухан е правила разработки за вируса на СПИН и те са били изпуснали въпросния корона вирус .. Пак казвам, можем да си мислим много неща , въпрос на избор и преценка ..
Бъдете здрави и благодаря че ми давате акъл за нещата които правя с пчелите.
Година-две!?!?!? Той за два месеца стана близо 3 лв., а ти ми говориш за 5 лв. Войната ще се точи още доста. Колкото тези кухи лейки налагат санкции, толкова повече галят кефа на Путин. А той започна да се забавлява вече с неадекватността им. Вярно, вземат се някакви мерки, но тези....."25ст". ще са от ден до пладне. Газ няма да има, нефт няма да има, пшеница, стомана....зима идва и секса ще започне. Както винаги съм казвал:- не ме кефят руснаците/не, че по другите припадам/, но Путин/руснаците/ явно добре са си подредили картите и еба.....т мамата на разни фор дер Лайньовци както си искат и май все още не както трябва. Тепърва ще ни .....без вазелин, нас най-много, а толкова леко можехме да минем, ама то просто Киро, просто Кокорчо, просто КУрнелия....просто, просто....много просто. Та 5лв......да сме живи и здрави.:bigsmile:
А така ѝ отговарят.
https://iz.ru/1341876/2022-05-30/zak...medium=desktop
п.п. Ще внесем втечнен газ на по-ниски цени от руския. А цената на парното ще скочи средно с над 40% поради цената на газа.Нещо?А? Пак ни взеха за боядисани врабчета.Просто Кирчо и дебилите от ДБ хептен се размирисаха.:mad:
Разбира се, че нищо не е случайно, но тази информация е твърде остаряла. За Кинтекс вече не се говори. На Корнелия и замириса на много пари и реши да бръкне в кацата с меда, но явно здраво я удариха през ръцете и не само от вътре....
Търговията с оръжие е твърде специфична и не се допускат случайни хора там.
Търсеха си го, получиха си го!
Калина Константинова:
Прекратяваме плана за разселване на бежанците
Не можем повече да издържаме украински граждани в хотелите на първа линия
Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...jancite.531743
https://dariknews.bg/novini/sviat/ba...rusiia-2312042
Първи проблясъци на разум.Ако преди три месеца имаше такива? Нямаше хиляди да измрат и милиони да са бежанци. Лошото е , че днес преговорите ще са от коренно различни позиции.:(
"Сетила се Мара да се побара".
Такава паплач са тия украинци, че бежанците от близкия изток, ще ни бъдат като песен. Нищо де, който не им знае мурафетите, ще ги научи. Лошото е, че е за сметка на всички ни.
А чудете се още, 'що Путин ги "дъни"!
Нямало климатици, имало мухъл - измекяри!
Не вижда, че има къде да се завре, ами търси удобства 5 звезди.
https://www.osnmedia.ru/politika/voe...medium=desktop
Преди време писах , че има достатъчно празни глави в САЩ и Русия да започнат война помежду си.Започнаха я на украинска земя.Сега май са на път да я пренесат на собствените си територии върху собствените си народи.Старческите приказки на БайГън явно са взети на сериозно и вече имат отговор.Дано действията не се сбъднат. sweating;
И защо ще я удрят в щатите, когато могат да я думнат още в първата база в Украйна, както и досега го правиха!?
А и тази война/операция започна да прилича на игра. Украинците ги сърби, руснаците ги чешат.;) Украинците бягат от войната в други страни, а всъщност 80% от страната е незасегната и може да ги приюти!?
Снощи гледах документален филм за битката за Берлин 2 световна преди да влезнат войските руснаците редят катюшите и изстрелват над милион снаряда а американците бомбандират с над 2000хил самолета небето бе почерняло. Но един наш държавник скоро говореше, че него не го е страх а ако стане война между държави вероятно няма да е като в Украйна. Но какво нас ядрена зима не ни плаши кой оцелее юе като във вица -Хей ръчички хей ги пет , две отпред и три отзад.
Чанко къде е да го питам ко стана с бензина то и Агро се покри, че нали било агитация на младежкия герб цена над 3лв. Бяхме първи за тотално ембарго сега се хвалят с отсрочка то добре, че бяха унгарците, че щяхме да олетиме като с газта ама нали трябвало да сме солидарни ами като да сме солидарни да си отврят рублова сметка що се цепиме от колектива.
Щяли рафинерията да преправят па що що я преправят да си направят тяхна с лек петрол а не тая на дедо Тоше де и АЕЦ с руснаците направи та да има сега какво да продават па реват що не направят един АЕЦ то се видя, че ни с въглища ни с газ ще стане. Ама то ядреното гориво и то от руснаците е има и от други страни ама предлагане малко а мераклии много.
Момчета, педераст бащински чувства няма. Нито от лесбийка майка става.Тия акъла им в задниците и нищо не им пречи не една е сто войни да отворят.Те за бъдеще на деца не мислят. За това и либерастите само рушат и плюят.Плюят постигнатото от родителите им защото просто нямат родителски чувства.Световната либерастия сега воюва за налагане на нов комунискически диктат.Ако останалата нормална част от света не им се опъне "утре няма да има". ЕвроГейския съюз с лекота ни е-а мамата. Сега остава да ни кажат , че сами сме си виновни и ни е малко мизерията. Тая либерастия запали света."Отворено общество" отвори вратата на ада на войната. Всичко останало са корумпирани политически среди в свободния свят.А корупцията е "смазката" в демократичната държавна машина.
п.п. Попишете си на воля днес. Утре може да няма "утре". Педерунгелите са на власт.:mad:
И за тях и за нас бягството им е начало на трагедия.Ако руснаците изпълнят намерението си да вземат Одеса и да отрежат Украйна от морето с културната автономия за българите е свършено.Русия анексира територии и асимилира в "руския свят" население. Предвид малкия брой на българите няма да има "македонски модел". Просто ще ги претопят в казана на "руския свят". За това тия идиоти, които предизвикаха войната са отговорни и за последствията, които ние българите ще понесем.
Ми знам ли градът е основан от руснаци май по времето на Екатерина от създаването си има много българи както и сега има и други етноси .Иван Вазов се е мотал там известно време.Та къде 200 години си има българи там доколкото четох бягат от мобилизация не щат да воюват.Ма знам ли!
Нашата държава трябва да направи всичко възможно в тази обстановка да привлече колкото се може повече хора с българско самосъзнание и да ги интегрира тук. Това е една добра възможност за решаване на демографския ни проблем.
Агрото обясняваше, че цените на въглеродните емисии падат а трябва да се грижим за планетата та днес чета че два са основните фактора при формиране на топлинната енергия тоест около 80% а за ТЕЦ София 87%.Цената на газа почти четирикратно/какво става с тия борси аз не знам/ от 45лв. за мегават час до над 160лв., а цената на въглеродните емисии с 79% от 51евро на тон до 91 евро за тон или с 79%/навярно пак от борсите иде цената , че каква себестойност имат тия квоти нямам идея/. Това е за 1година на зад тоест от 1юли 2021г.
Сега подкараха нефта, че трябва до края на годината да се намали с 90% вноса от Русия /те нали няма къде другаде да го пласират , че нали няма търсене/ та 3,20лв. за бензин 95 не знам дали ще остане макар, че при 150долара за барел бе по-евтин 2,80лв. а сега при 90 долара е 3,20лв.Та крайната цена за бензина варира що тъй не знам. А като се дигне цената на енергията всичко се дига а нямало рептили а
Това с бягането го направиха тия що са сега у нас. Последното което се пише е , че момчетата от националистическите батальони събират де що намерят и пращат на фронта.А тия що се опъват пращат директно при Дядо Господ.Та нещата са като на война.Хич не им е лесно там и на украинци и на българи , а и на руснаци.Никой никого не пита иска или не да воюва.
И тука така им се ще на някои да го направят, ама май те ще са първи на среща с Дяда Господа.:mad:
Чета , че в договора за газ с Газпром имало клауза нещо от сорта щом си поръчал си плащаш дори и да не вземеш газа май беше нещо от 80% а май няма черно на бяло, че е нарушение на санкциите ако си отвориш сметка в рубли та се чудя на каква ли цена общо ще ни дойде тоя газ.
Европа всичко знае но на педерунгелите що я управляват им е през смрадливите задници за европейските граждани. Соросоидните туморни образования и в Европа и у нас умишлено унищожават християнската култура и морал. Плодовете от езическото фашизоидно възпитание на младото поколение в Украйна сега са видни.Украинците са "викинги" и се държат като такива.Терористите в средновековна Европа са се преродили в днешните млади украинци.Тая нация се гради върху омраза и нищо добро не я чака.Жалко за тях, Европа и нас.
Преди време проклех Путин да му пресъхне чашката.Ето го резултата.
https://russian.rt.com/russia/news/1...medium=desktop
По-сигурно и ефективно от празните приказки на някои екземпляри.:laughing:
Не вярвайте на очите си.Вярвайте на "правилната информация" на соросоидите.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...ancite-2312787
А защо украинците са такива?Кой им обеща райски живот в Европа?Кой планира и плати тая бежанска вълна? И още и още въпроси...
Една тема за размисъл.
Вгледайте се внимателно в демокрафската картинка на тези милиони бежанци. Това са предимно млади жени в детеродна възраст и малките им деца. Дали някой не се опитва да коригира резултатите от предишната, от всякаква неработеща сган, така лекомислено допусната, че и стимулирана?
По руски изследвания от преди време украинските жени са по-независими и по-нетърпеливи към недостатъците на съпрузите си от рускините. Който е имал досег с "кротичките" руски "божии кравички" има представа за каква напаст става дума.Една рускиня може да ти съсипе живота .А украинките били ПО. Та тая евентуална среща с мюсулманската култура на отношение към жената не вярвам да завърши щастливо.
п.п. Я на Кобилкина къде и е акъла.В кухнята при десет сополиви дечурлига?
Така вероятно ще стане, ако Русия спечели своето - рускоезичната част до Приднестровската република. Това е спасителния план - разделянето на Усрайна на три - една полска, една руска част и между тях остатъка за буферна зона. Така Русия ще получи "лъвския пай" - ще отреже украинците от Черно море и ще си поделят с турците управлението му, ще получи пряк излаз на делтата на Дунав и ще държи контрола върху търговията с жито и слънчоглед за гладната Европа и Африка. Вместо с петрол и газ - с жито и олио! Добре че нас това не ни засяга, а даже може и да спечелим нещичко....
Какви граници? Какъв суверенитет? Каква държава? В ЕС границите са отворени.Правителствата изпълняват "повелята на партията" ,разбирай Комисията в Брюксел. А държавата си е чиста марионетка на соросоидната, джендърска чума.
п.п. Преди време банда съзаклятници на тайно съвещание обмисляли да предадат държавата ни като 16 република на друга.Продажни родоотстъпници! Днес държавата ни е под чуждо управление. Какви са сегашните властници? Ония мислили .Тия направили! Новите пет века вече са започнали.
Търся в Гугъл Ърт р.Марица.
Като контекстно падащо меню за избор ми излизат: "р. Мрица"; "р. Марица, Българя"; "р. Марица, Брянская, Русия".
Когато избера "р. Марица, Брянская, Русия", гъгъл ърт ме позиционира в гр.Пловдив.
Бях го пускал при вицовете, но то взе да става все по-актуално:
Меркел се оплаква на Мариано Рехой./испански политик от 20.12. 2011 до 1.06. 2018 година министър-председател на Испания. /
-Колега, не можете да си представите какъв кошмар сънувам! Сънувам, че съм на конкурс за мис Свят, а председател на журито е Доналд Туск, сочи ме както ходя по бански и ми се смее. Представяте ли си?!
Рехой свива рамене:
-Аз сънувах още по-страшен кошмар, повярвай ми! Сънувам, че съм на някаква среща с Путин. Той седи зад някакво бюро, чете нещо и по-едно време казва: "Всички са свободни! Да останат само губернаторите на Омска, Томска и Барселонска област!"... hi;
Путин искаше руснаците в Източна Украйна да могат да говорят на руски.Сега дойде ред на Зеленски да поиска украинците в Новорусия да могат да говорят на украински.
Две гледни точки.Кръвопролитието едно.
https://dariknews.bg/novini/sviat/uk...zhavat-2313721
https://iz.ru/1348686/2022-06-12/rab...medium=desktop
Нещо не е като по книгите.Санкции с цел отслабване на руската икономика. Рецесия в САЩ по думите на Тръмп."Данък Путин" според Байдън. Европа с невиждана от години инфлация. Рублата поскъпва. Руската армия на ден изстрелва толкова снаряди колкото американската за цялата война в Ирак. Нещо не е по предварителния план. Не се вижда края на войната.Чии сметки не излизат? Или сметките на всички излизат, а ние ги плащаме?
Те рептилите са се разбрали нали затова ни ръгнаха наноботите та с 5G то ептем да се зомбираме и да гледаме като прецицали телета и да се чешаме зад врата.
Румънците и до ден днешен имат поговорка за Влад Дракула "Къде си, Цепеш, господарю?"
та май това е идеята до там да ни докарат
https://dariknews.bg/novini/sviat/ch...oblast-2316205
Промиване на мозъци. Една трагедия която поставя въпроси.
Огромна снимка на опустошителна бомбардировка и малко , дребно надписче , че снимката е илюстративна.Снимката е на промишлен обект , но илюстрира жилищен блок.Това представяне на информацията за безспорна трагедия води до съмнение в самата информация.Защо и кому е нужно да се представа едно събитие с не свързана с него фотография?
Следващия факт.Руската армия напуска Змийския остров.Факт. Според руснаците израз на "добра воля".Според военни анализатори са прогонени от артилерията на Украйна. Какво пишат нашите "обективни" журналисти? Украйна си възвърна острова.Да ама не.Защо и кому е нужна тая лъжа?На острова няма човешко присъствие.Кой луд от която и от двете страни ще застане като мишена на него? Украинците направиха няколко неуспешни кръвопролитни опита да стъпят там и се отказаха.Руснаците и те избягаха.Само нашата джендърска пропаганда лъже и промива мозъци.
Дали някога ще имаме нормална журналистика?
Като гледам как се развиват нещата скоро май ще имаме нужда от нова тема - "България vs Русия" или "Спасяването на България".
https://dariknews.bg/novini/sviat/pu...navane-2316246
Пак прее...ме Путин. Затрихме промишлеността по съветите на "еврогейските партньори".Сега Путин да го духа със шпионажа.:laughing:
Почват да дупчат Добруджа за шистов газ никой нищо не казва.Всеки ден по нещо ново изкача явно се работи по схемата, че обществото за повече от едно нещо не може да се ядосва.То бива бива ама. Бройх правителствата от зората на демокрацията това е 19 по мой сметки а според Слава Севрюкова дорде дойде зората ще е след най голямата тама а тъмата според нея е 2пъти по и си вдига двете ръцете с разперени пръсти.
И муните не ги знам, но явно може що ако сложиш по 10муни на квадратен метър и не пърдят много би трябвало да се съберат 7,5милярда на квадрат под 30на30км.А в куб още по малко.Та защо постоянно се обяснява, че сме много на тая Земя ако е така
Май е под 30км а не под 10
Не става въпрос за пикането, но ако няма къде да се изпикаеш значи е тясно.
По актуален е въпроса колко декара са необходими на човек, за да живее нормално.
Колко хляб на година и колко декара зърно за да се произведе, трактори, комбайни, камиони, фурни.
Месо...
Яйца
Зеленчуци
Отопление
Осветление
Комуникации
И т.н.
На динозаврите до един момент не им е било тясно, но после пък е било късно.
Та населеността хич не е малка. А чеха ни е посочил, че сме в излишък.
Нещо да се чува в медиите за тез събития от преди 80години......https://bgr.news-front.info/2019/07/...inskoto-klane/
Щом не се чува, значи така трябва и така е "правилно". И разбира се, щом нещо не го пише в "правилните" медии, значи не се е случило. Толкова е елементарно, ама по-тъпичките, като нас сме твърде заблудени (по думите на някои колеги) за да го проумеем...:crazy:
В медиите отдавна съм разочарован.
Чудя се кога всичко това в Украйна ще свърши.
Пари текат пари.Цитат:
Първоначално публикувано от Mike
Нещата са много по сложни, и това клане е само кулминацията, която ние осъждаме като нещо ужасно. Ако се разровим ще намерим отново доказателство че всяка круша си има опашка. Ето един линк за отношенията между етносите по тези места и тези времена.https://solidbul.eu/%D0%B7%D0%B0%D0%...2%D0%BE%D1%80/
Имах приятел поляк де преди години ми ги разправяше тия неща човека ги помнеше бил е около 8-10годишен по време на войната.Не съм много запознат със събитията по това време статията я прочетох с интерес и разбрах защо човека не псуваше руснаци и германци а тия другите.
Американец и руснак спорят къде има реална свобода. Американеца казва : Аз мога да застана срещу Белия дом с плакат
" Байдън е социопат и масов убиец" и никой няма да ми направи нищо.
А руснака отговаря:
-Че и аз мога да застана на Червения площад срещу Кремъл с плакат " Байдън е социопат и масов убиец" и пак никой няма да ми направи нищо. ;)
Много бягат тези руснаци, хаха не очаквах такова нещо!
Защото го няма ..............
Прикачен файл 11675
Експерт по държавната сигурност.
4.44/6.00
8.40/10.00
23.10/24.45
25...... за България
https://www.youtube.com/watch?v=kwhaggrPfvc
Понеже ми дотегна тази война искам да кажа че за мен и Путин и Зеленски се превръщат в едно голямо зло .Единственето по което се раличават двамцата е че Путин защотава личните си интереси а Зеленски чуждите интереси.
Дано тази война да не се превърне и в наша война че като гледам президента как клекна май яко са го наплашили.
Само за русофили и ватенки . Това че разбирам руски прави ли ме русофил ? А това че не обичам лъжата прави ли ме предател ?
За тези които не схващат какво си говорят . Момчето копува букетчето от бабата като и заплаща колкото нейната пенсия .
Тема е приключена за мен.
https://www.youtube.com/shorts/37SABsHUSXU