"Съдържанието в момента не е налично". Това се показва от този лйнк.
Преглед за печат
Годините отговарят на това което имам като идея кога са използвани. Значи тези скоби са забивани на ръка, а не с такер. Това което имам сякаш е забивано с машина защото е доста точно, а и така са дошли - готови сглобени и обтелени. Все някъде в България са правени, но на кашона нямаше надписи(или поне не съм ги видял).
Сега пробвах да извадя скобите от дървото и няма как да излезе това нещо. Няма как скобата да излезе преди да се скъса питата или телта. Скобата е дълга 12мм.
Преди няколко дни ме светнаха, че това което се използва за обтелване е тел неръжд., но е най-скапаната. Тази тел изобщо не е за такива цели и тя няма нужните качества и това е причината да се отпуска с времето. Няма как на тази цена да бъде друго. Още не съм опрял до телта, но като и дойде времето...
Готово има го и в Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=sS3q...ature=youtu.be
Дано сега да се вижда. Магазин ни те рамки също се зателват по тоя начин такера се събира
Чичото от клипа в пост 153 е ясно че не бърза, но ако слага летвата по която кове пирончетата върху специален поансон /или матрица, инженерите да казват/, ще спестява по 15ина секунди на рамка. От закривяването.
По този начин според мен не може да се направят теловете в една равнина.