Първоначално публикувано от
Mateev
По принцип докато няма дадено капаро, няма и никакъв двустранен ангажимент. Отказали се от заявката могат да бъдат и двете страни. При мене например също имаше хора, които направиха заявка, и после се отказаха от нея. И се измъкнаха тихомълком без неустойка и без дори едно благодаря да кажат - ха-ха ..... Бас ловя, че щеше да има и хора, които щяха да откажат заявките си в последния момент ...... И нямаше да се учудя, Българи сме все пак......
Само искам да ви информирам, че няколко човека вече ми писаха ЛС и казаха, че се отказват от неустойката. Благодаря им, че ми влязоха в положението ....... Имаше обаче и такива, които не само че си поискаха неустойката, но дори и ме обиждаха в ЛС и дори обявиха, че заради мене са изпуснали свръхизгодна сделка, при която са имали шанса да си купят Карники и Бъкфаст по 15 лева ...... Хора всякакви ....... Няма да цитирам имена, но те си се знаят. Просто ми е горчиво, че има и такива наши колеги, но както вече казах - Българи сме все пак ...... :tres:
До момента за българското пчеларство безкористно съм пожертвал няколко десетки хиляди лева, но кой ти го брой това ...... Бил глупак - дал ги ..... Сега пак като е глупав да дава, защо пък да не си вземем ...... Че и да го обидим при това - така ще ни е по-сладко .....