Вчера проверих една отводка,нямяше яйца.Но имаше подготвени килийки по средата.От две години ги следя и установих че след 20.01 почват да снасят.
Преглед за печат
Вчера проверих една отводка,нямяше яйца.Но имаше подготвени килийки по средата.От две години ги следя и установих че след 20.01 почват да снасят.
Обещах да пиша, но няма много за писане. Осем градуса, гаден студен вятър, облачно. Погледнах (отгоре само )две от резервите и няколко от другите- харесаха ми. Имало е облитане, пред всички има по малко изхвърлен подмор и прашуляк от разпечатките.
Нещо за разсейване от нерадостното бъдеще.
Прикачен файл 9894
от мършите.
Прикачен файл 9895
от резервите.
Прикачен файл 9896
от зимуващите на рапица.
пропуснал съм--от 26.01.19 г.са
Каръка на хобито:( : хубаво време, когато е на работа, когато почива-вали.:bigsmile:
https://www.sinoptik.bg/sredets-bulg...731016/10-days
Брей-й-й-й... Видях една пчела с прашец. При мен такова чудо още няма.
Бат Янчо, може ли една приятелска критика?
Може и да не може, и да яма после бой, ама да си кажа. Стар фотограф съм, и много дразни когато правиш видео, да държиш джи-ес-ема си вертикално. Полученото видео е тясноформатно и голяма част от пространството, което снимаш се изразва. Ако искаш видеотата ти се гледат от повече хора, дръж джи-ес-ема си хоризонтално, когато правиш видео. Така заснетият образ ще бъде широкообхватен, ще обхваща целият обем на екрана и ще бъде пределно приятно за окото.