Малко си прав с мутациите, ама и малко не си. Преди време лабораториите работеха за нас, а сега против нас.;)
Преглед за печат
Много хора не вярват в конспирации не знам дали е конспирация но от кризите все някой печели.Между другото няма да се учудя след година две де ни стане хляба 5лв.що ще трябва да се строи космически флот да се бием с извънземните де ще ни налазят.
П.П.Прозореца на Овертон.
Тая е като хипопотам затънал в собствените си лайна, но отворил огромна уста за още. То като погледне човек май у името ѝ си подсказва съдържанието.Усра фон дер Лайнен.:laughing:
Нашата трагедия е , че няма "демократичен" механизъм за премахване на такива екземпляри от европейската администрация.Тая администрация е минала "коминтерна" и ЦК на КПСС взети заедно.У тях правото .У тях силата.А ние от трън та на глог.
Аз ще пиша съвсем малко по това коети си казал. Има пак изследвания, които съм гледал преди доста време. В тях нашата страна пак е на едно от първите места и то е по антибиотична резистентност и това е от много години така . Добрия стар пеницилин защо мислиш не се изписва от години. Много е просто, в България отдавна не действа и има резистентност към него. В други страни където съм живял и до ден днешен се изписва и се лекуват с него хората. Затова ви казвам че навързвате нещата по малко .. не дотолкова последователен начин. Едното няма общо с другото. Пробива в нашата система на здравеопазване не би следвало да се свързва с коронавируса ... Както и това че някои лекари решиха че кортикостероидите са манна небесна за потискане на автоимунната реакция при корона вирус и поради тази причина едвам успявах да купя такива лекарства за майка ми която е боллна от автоимунно заболяване, тъй като хората в България ги изкупиха без дори да са били болни някога и ще ги изхвърлят скоро, ако не са го направили вече.
А относно "онези" лаборатории .. зависи какво имате предвид .. Няма да цитирам точни източници, тъй като за мен те са в сверата на твърденията и са недоказани, въпреки че са изказани от уж големи учени. .. Единия от тях каза че лабораторията в Ухан е правила разработки за вируса на СПИН и те са били изпуснали въпросния корона вирус .. Пак казвам, можем да си мислим много неща , въпрос на избор и преценка ..
Бъдете здрави и благодаря че ми давате акъл за нещата които правя с пчелите.
Година-две!?!?!? Той за два месеца стана близо 3 лв., а ти ми говориш за 5 лв. Войната ще се точи още доста. Колкото тези кухи лейки налагат санкции, толкова повече галят кефа на Путин. А той започна да се забавлява вече с неадекватността им. Вярно, вземат се някакви мерки, но тези....."25ст". ще са от ден до пладне. Газ няма да има, нефт няма да има, пшеница, стомана....зима идва и секса ще започне. Както винаги съм казвал:- не ме кефят руснаците/не, че по другите припадам/, но Путин/руснаците/ явно добре са си подредили картите и еба.....т мамата на разни фор дер Лайньовци както си искат и май все още не както трябва. Тепърва ще ни .....без вазелин, нас най-много, а толкова леко можехме да минем, ама то просто Киро, просто Кокорчо, просто КУрнелия....просто, просто....много просто. Та 5лв......да сме живи и здрави.:bigsmile:
А така ѝ отговарят.
https://iz.ru/1341876/2022-05-30/zak...medium=desktop
п.п. Ще внесем втечнен газ на по-ниски цени от руския. А цената на парното ще скочи средно с над 40% поради цената на газа.Нещо?А? Пак ни взеха за боядисани врабчета.Просто Кирчо и дебилите от ДБ хептен се размирисаха.:mad: