Отявлен привърженик на двумайчин ЛР, доколкото си спомням, до степен на ортодоксалност. В населено място, с рапица наоколо... тва не е за всеки. Стълбата е най-малка грижа май.
Преглед за печат
Ще помогна : http://pchelari.com/forum/showthread...B4%D0%B5%D0%B2
Търсете в този регион ! :bigsmile:
Янко Йорданов - Хасково !
Искам, не искам- просто нямам избор. Рапица има при мен, из полето е...на 10-тина километра.Но не искам да изкарвам неподготвени семейства в рапицата. малко акация, я хвана-я не. И после почти нямам принос в магазините. Има някакви липи, които дават колкото да ги поддържат. Медоносни ливади няма, има пасища дето косят животновъдите. И накрая ми остава слънчогледа. Изкарвам ги на мои земи, които работя. И искам да имам за тогава “супер армия“ , която да хване всичко възможно и да приключваме сезона.
П.П. И не на последно място в населеното място на стационара има 1 500 кошера,(плюс, минус) и затова бягам из полето.......
Бадем(и) няма.Мъртвата коприва не е цъфнала(е 100 цветчета "пролет" не правят).Но разбрах от какво е червеникавия прашец -едно ситно розово цвете подобно на великденчето. И това цвете не е нацъфтяло масово,но видях малка площ до една изоставена сграда на слънце..
Иначе,единствения бадем наоколо цъфна още през декември.
Привет колеги!
Да направим една среща в северозападния регион?
Аз като новобранец тук...може би нямам право на мнение, но бих се радвал да се запозная с колеги от моя регион и да разменим по някоя приказка и ракия...
От мен идеята и съдействие с каквото мога.
Ако темата не е за тук или е неуместна--нека да бъде пратена в небитието...
Успех и Късмет на всички!!!
Кълбата са тръгнали на зад, значи е почнала по сериозна консумация. Като светна с фенерчето гледам са на 5 пръста от входа, още 10тина дена и ще има манджа да хапват.