Абе пичове, от едно просто зарядно за акумулатори, вие направихте егати скучната тема...
Преглед за печат
Абе пичове, от едно просто зарядно за акумулатори, вие направихте егати скучната тема...
Много е прав човека.
Пчелина ми не е електрифициран. Закачам два кабела към акумулатора на автомобила и лепя основите без проблем. Номера е да прецениш кога е готова /залепена / основата за да не я пререже телта. Всичко се получава с малко опит. Вие едва ли не совалка ще построите за да лепите основи. Пчелина ми е от 185 кошера ДБ, Вие си направете сметка колко основи лепя на година, а аз ще ви кажа, че се справям без проблеми по тоя начин.
Матеев не се пали за глупости. Разбира се, разсъжденията ви са полезни, ама си ги разбирате вие тримата... Като почнете с тези параметри, синусоиди, анджъклами дето не мога да им кажа названието от първия път... А важното е в същност да върши работа. Ти сам си го казвал хиляди пъти - максимални резултати с минимален разход на средства и ВРЕМЕ!
Ако искате да помогнете на "простите юзъри на хардуер", като мен, моля кажете има ли опасност да си изгоря зарядното за лаптопа. ако се пробвам с него да лепя... или ако пробвам да си захранвам винтоверта с него (19V, 4.74A).
P.S. Нищо не разказа за срещата...
В тази тема намерих доста интересни идеи, но и аз смятам, че по-простите решения са по-удачни.
Какво ще кажете за това нещо, на снимката? Дали ще мога да си лепя основите с него, докато чета форума?
Само две щипки може да му се закачат.
Предполагам се бъзикаш, с тоя адаптер за около 15 лева купен преди няколко години от магазина до ц. гара в София лепенето е песен стига да му свикнеш да не режеш основатаПрикачен файл 908
Не съм, защото мислех, че няма да ми трябва в случая. И радиаторчето не съм снимал. :)